Trefzeker Theorie

Je theorie examen voor de auto oefenen

Een belangrijk onderdeel binnen de rijopleiding is de theorie. En wij kunnen ja ook helpen bij het auto theorie examen. dankzij de uitstekende lesmethode van de ANWB. Wij hebben een Trefzeker Theorie pakket ontwikkeld met diverse producten die je hierbij verder kunnen helpen.

Theorieproducten op maat

Maak een keuze uit de diverse producten van het Trefzeker pakket:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Je theorie examen voor de auto oefenen, doe je op eenvoudige wijze met onze online examentraining. Je wordt gemakkelijk geholpen dankzij levensechte situaties. Dit komt dankzij de 3D-animaties en ingesproken teksten. Je kunt volop verkeersborden oefenen of oefenexamens maken. Je krijgt altijd feedback, zodat je weet waar je verbeterpunten liggen.

Keuzemogelijkheden om je auto theorie te oefenen

Je auto theorie examen oefenen is mogelijk op diverse manieren. Je kunt namelijk ook een los boek bestellen, naast het aanvragen van toegang tot de online examentraining. Voor elke budget hebben wij een passend aanbod.

Klassikaal oefenen

Leer jij het beste op klassikale wijze? Dit kan probleemloos worden gerealiseerd. Neem contact op met een van onze vestigingen en informeer naar de mogelijkheden om klassikaal te oefenen voor het theorie examen B.

Zoek rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.