Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Zonnige tweede paasdag met veel files

  22 april 2019

  Dagjesmensen en terugkerende toeristen zorgen dit paasweekend voor veel drukte op de weg.

 2. Aanslagen Sri Lanka

  22 april 2019

  Bij aanslagen in Sri Lanka zijn paaszondag honderden doden en gewonden gevallen. Reizigers met ANWB Ledenreizen en Fox zijn veilig, lieten beide reisorganisaties al eerder weten. Fox heeft dit paasweekend wel alle reizen naar Sri Lanka geannuleerd.

 3. Stakingen/acties in Europa

  22 april 2019

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in verschillende Europese landen.

 4. Kans op vertraging door grenscontroles

  22 april 2019

  Europese grenscontroles veroorzaken regelmatig, vooral op drukke reisdagen als vrijdag en zaterdag, vertraging voor automobilisten.

 5. Overzicht Alpenpassen

  22 april 2019

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 6. Aanslagen Sri Lanka

  21 april 2019

  Helaas is Sri Lanka 21 april geconfronteerd met een aantal nare aanslagen. Iedereen bij ANWB Ledenreizen draagt Sri Lanka een warm hart toe. Via dit bericht willen wij laten weten dat al onze reizigers in veiligheid zijn. Bij vragen of meer informatie kunt u bij ANWB Ledenreizen en de ANWB Alarmcentrale terecht.

 7. ANWB: Motorrijders gaan weer de weg op

  21 april 2019

  Motorrijders en automobilisten wordt geadviseerd om elkaar goed in de gaten te houden. Beide weggebruikers moeten, na de 'winterstop' van de motorrijders, weer aan elkaar wennen en rekening houden met elkaar.

 8. Brandstofschaarste Portugal

  20 april 2019

  In Portugal heerst nog brandstofschaarste na een staking onder de chauffeurs van tankwagens. De staking is beëindigd, maar het gaat tot na de paasdagen duren voordat de tankstations weer bevoorraad zijn.

 9. 5 beroemde filmauto's

  18 april 2019

  Bekende filmauto's heb je in alle soorten en maten, maar deze 5 beroemdheden mogen aan de borreltafel sowieso niet ontbreken.

 10. Fietspad Afsluitdijk afgesloten

  18 april 2019

  Het fietspad op de Afsluitdijk is afgesloten vanwege werkzaamheden. Ter vervanging rijdt er een fietsbus waar je kosteloos gebruik van kan maken.