Ontdek onze initiatieven

Ontdek onze initiatieven

Van Kinderfietsenplan tot AutoMaatje. Bekijk de video en leer onze projecten kennen.

Bekijk de video

ANWB Betrokken helpt Nederland op weg

Onze maatschappelijke projecten op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en veiligheid

Bewegingsvrijheid voor jong en oud. Op je eerste fiets helemaal alleen de straat uit, in het donker veilig terug naar huis na voetbaltraining of op je oude dag gewoon nog op de koffie kunnen bij een vriendin die niet in de buurt woont. Wij zetten ons er voor in om dát mogelijk te maken. Een leven lang mobiel, op een zo veilige en duurzaam mogelijke manier.

 

Bekijk de video

Aantal vrijwillige inzetten

5 4 7 1 2

Dit is het aantal vrijwillige inzetten tot nu toe in 2018 waardoor onze maatschappelijke initiatieven mogelijk worden gemaakt.

Aantal mensen op weg geholpen

2 0 7 0 2

Dit is het aantal mensen dat tot nu toe in 2018 door onze maatschappelijke initiatieven op weg zijn geholpen.

Zo helpen wij Nederland op weg

12 x € 10.000 voor de mooiste maatschappelijk projecten

12 x € 10.000 voor de mooiste maatschappelijk projecten

Het ANWB Fonds steunt maatschappelijke projecten die Nederland mobieler en verkeersveiliger maken. Meld jouw project ook aan voor 17 juni en wie weet helpen we jou financieel op weg.

Ook vrijwilliger worden?

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers. Ruim 10.000 vrijwilligers doen wel eens vrijwilligerswerk bij de ANWB.

Ook daarom ben je lid

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Advies en informatie

Advies en informatie

Waar je ook bent en wat je ook wil weten: de ANWB is er voor jou. Met persoonlijk advies, handige apps en ons ledenmagazine de Kampioen.

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.