Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

"Bij de ANWB vond ik tips en advies over de aanschaf van een e-bike."

Je krijgt antwoord op je vragen

Als lid van de ANWB helpen we je graag met elke vraag. Zo krijg je persoonlijk advies van onze ANWB-experts op het gebied van auto's, fietsen, motoren en kampeermiddelen. Online en via onze app’s heb je daarnaast toegang tot een schat aan de meest actuele informatie. En helpen onze medewerkers je via het Leden Service Center en in onze 72 ANWB winkels. ANWB helpt Nederland goed op weg.

Heb je een vraag aan experts? 

Vind het antwoord op al je vragen over mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Zoek binnen meer dan 17.384 vragen of ga naar één van de ANWB Experts onderwerpen.

Verkeersinformatie 

Weten waar de files staan? Waar er geflitst wordt op de Nederlandse snelwegen? Waar wegwerkzaamheden gepland zijn? Bekijk onze verkeerspagina's.

Gratis ANWB Routekaarten 

Speciaal voor leden geeft de ANWB gratis routekaarten uit. Handig voor als je navigatiesysteem het niet meer weet!

Apps 
  • ANWB Onderweg app
    Voor actuele verkeersinformatie, routeplanner, mobiel parkeren, parkeeradvies, laadpalen, actuele benzineprijzen en pech melden.
  • ANWB Eropuit app
    Voor fiets- en wandelroutes, uitjes, weekendjes weg, ledenvoordelen en pech melden.
Landeninformatie 

Alles wat je moet weten vóórdat je op reis gaat, verkeersregels, alternatieve routes en bezienswaardigheden over bijna alle Europese vakantielanden.

Zo gaan onze leden goed op weg

"Bij de ANWB vond ik tips en advies."

Op zoek naar een e-bike zag ik door het bomen het bos niet meer. Want ja, ze zijn niet goedkoop, misschien een robuust model die er ook nog een beetje goed uitziet. Bij de ANWB vond ik tips en advies en kon ik de verschillende modellen ook nog handig met elkaar vergelijken.

"Hoe los ik het parkeer-probleem in mijn straat op? Bij de ANWB vond ik het antwoord."

Ik woon in een klein oud straatje in de binnenstad. Veel ruimte om te parkeren is er niet. Hoe los je dan het parkeerprobleem op? Bij de ANWB vond ik het antwoord. Met informatie over auto’s delen van de ANWB ben ik bij de buren langs gegaan. Want niet alleen mijn auto staat vaak stil, ook die van hun. Samen delen we nu een auto en met ANWB Autodelen is het goed geregeld.

Omdat je lid bent….

  • Krijg je dag en nacht advies bij nood

  • Krijg je antwoord op al je vragen

  • Krijg je extra voordelen

  • Steun je onze maatschappelijke initiatieven

Zo kunnen we jou en anderen altijd helpen