Fietsvakanties

Fietsarrangementen boeken

Een kaart met de mooiste routes, een heerlijk diner, entreekaarten voor het museum… Met een fietsarrangement van de ANWB krijg je veel meer dan alleen een overnachting. Voor ANWB-leden zijn er zelfs nóg meer extra’s. Bekijk snel je voordeel.

Tijdens het fietsen geniet je van de schitterende natuur en cultuur. Je hoeft je geen moment te vervelen. Boek je fietsvakantie online bij de ANWB. Veilig, vertrouwd en altijd met het voordeel van je ANWB-lidmaatschap. Dat wordt een fietsreis om nooit te vergeten...

Zoek fietsvakantie

ANWB Fietskampeerreizen

Ben je gek op een actieve vakantie? Dan zijn de ANWB Fietskampeerreizen iets voor jou. Ontdek je vakantiebestemming op de fiets en ontdek plekken waar je met de auto niet zo snel kan komen. Je kan gewoon je eigen fiets meenemen tijdens je vakantie.

De fietskampeerreizen lijken inhoudelijk erg op de gewone kampeerreizen. Je reist meestal in een groep, maar wees gerust, er zijn genoeg momenten waarbij je zelf op pad kan. Tijdens je vakantie wordt je begeleid door een toeristisch en technisch echtpaar. Van te voren zijn er al diverse excursies en maaltijden geregeld. Daarnaast kun je van de reisleiding verschillende fietsroutes krijgen zodat je alles uit je fietskampeerreis kunt halen.

Hou er wel rekening mee dat in het buitenland de fietspaden niet altijd zo goed onderhouden zijn zoals in Nederland. Het kan ook zijn dat je aardig wat heuvels moet beklimmen dus je zult wel een aardige conditie nodig hebben.

De ANWB Fietskampeerreizen zijn te boeken in verschillende bestemmingen Zo kun je genieten van een vakantie bij onze zuiderburen in België of je kunt je vakantie wat verder weg boeken, bijvoorbeeld in Denemarken. Kijk hier voor het complete aanbod.

Wat is de ANWB Fietspas?

Met de Fietspas schakel je je fietsplezier in de hoogste versnelling. Hiermee krijg je onderweg voordeel bij honderden ANWB Gastvrij Plus punten, ontvang je een gratis ANWB-knooppuntenkaart, kun je altijd rekenen op de Wegenwacht Fiets Service én geven we juridisch advies als je als fietser betrokken bent geweest bij een verkeersongeval. 
Meer informatie over de ANWB Fietspas.

Fietsvakantie-Nederland.jpg

Fietsvakantie Nederland

Fietsen in Drenthe of door de heuvels van Limburg. Doorkruis Overijssel of fiets naar het uiterste puntje van Limburg.

Fietsvakantie Nederland