Fietsvakantie Zweden

Zoek hier je ideale fietsvakantie in Zweden

Reizen de benzinekosten de pan uit? Word je moe van autorijden en stilstaan in de file? Of ben je het zat om altijd te moeten zoeken naar een parkeerplek? Dan zou je eens kunnen nadenken over een fietsvakantie, je bent dan net een vrije vogel die gaat waar de wind hem brengt. Je kunt stoppen waar je wilt en je kunt vrijwel overal heen. Het gaat alleen wat minder snel, maar goed des te meer dat je hierdoor veel meer de omgeving in je kan laten opnemen.

Waarom een fietsvakantie door Zweden?

Zweden is een land met een overvloed aan ruimte, wildernis en water. Het land telt zo'n 96.000 meren en ontelbare beken en rivieren. Dunbevolkte gebieden van akkerland, groene heuvels, eindeloze wouden en glasheldere meren die onderling verbonden zijn door riviertjes. Een prachtige omgeving voor een bijzondere fietsvakantie. Als je van groen houdt zit je in Zweden goed, maar Zweden staat ook bekend om haar rust en vriendelijk klimaat.

Je fietsvakantie Zweden boeken

Wil je zelf op de fiets Zweden ontdekken? Boek een fietsvakantie bij ANWB Ledenreizen. Dan profiteer je altijd van je ANWB-lidmaatschap.

Bekijk alle fietsreizen in Zweden