Fietsvakantie Oostenrijk

Zoek hier je ideale fietsvakantie in Oostenrijk

Fietsen door Alpenland Oostenrijk met schitterende bergpanorama's onderweg, langs de Donau of per mountainbike door Tirol. De ANWB reisorganisatie Pharos Reizen biedt bijzondere fietsvakanties met bagagetransport. 

Fietsen tijdens je vakantie, stoer in Oostenrijk

Een fietsvakantie in Oostenrijk is genieten van prachtige bergen als de Dachstein, Venediger en de Gross Glockner. Kan je alleen in Frankrijk van wijnen genieten? Echt niet! Ga lekker wijn proeven in Wenen en in wijnstreken als Karinthië en Steiermark. Fietsen in Oostenrijk kan heerlijk vlak over de jaagpaden van de Donauradweg, of ga stevig mountainbiken in ruig Oostenrijk door de Zugspitzarena. Hoe hoog je kunt, hangt af van het weer in Oostenrijk, dat door de bergen sterk kan wisselen. Tijdens een fietsvakantie is Oostenrijk beleef je nog het traditionele bergtoerisme.

Gevarieerd aanbod fietsvakanties in Oostenrijk

Ons aanbod van reizen naar de Oostenrijkse alpen is breed, gericht op het gezin tot pittige huttentrektochten in de Karwendel. Oostenrijk werkt hard aan duurzaam toerisme, bijvoorbeeld in het kabelbaanvrije Virgental en in diverse van onze onderkomens, zoals op het Miemingerplateau. Op vakantie in Oostenrijk is ideaal voor actieve mensen zoals jij!

Aanbiedingen fietsvakantie Oostenrijk

Wil je zelf op fietsvakantie in Oostenrijk? Bekijk dan het reisaanbod van onze reisdochters:

Zoek in onze fietsvakanties in Oostenrijk