Naar artikel

Onbezorgd ontdekken tijdens een groepsreis

Mooie herinneringen maak je samen tijdens een groepsreis door Europa of daarbuiten.

Bekijk reizen 

Comfortabel op vakantie? Kies voor gezellige groepsreizen

Samen met een Nederlandssprekende reisleider én een gezellige groep reisgenoten een bestemming ontdekken. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van onze groepsreizen. Bovendien verblijven we in comfortabele accommodaties en zijn bij de meeste reizen veel excursies al inbegrepen in de prijs. Wel zo gemakkelijk!

Wat voor groepsreis wil je maken?

Groepsrondreis 

Onze Nederlandssprekende reisleider neemt jou en een gezellige groep reisgenoten mee op ontdekking. We verblijven in comfortabele hotels en veel excursies zijn reeds inbegrepen.

Singlereis 

Samen met andere alleenreizenden en onze Nederlandssprekende reisleider een bestemming echt leren kennen. Je maakt gegarandeerd mooie herinneringen en nieuwe vrienden.

Kampeerreis 

Reis met je eigen caravan of camper in groepsverband, met voldoende vrijheid om zelf alles te ontdekken. Onze Nederlandse reisbegeleiders zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. 

Wandelreis 

Tijdens onze groepswandelreizen neemt onze Nederlandssprekende reisleider je mee op afwisselende wandelingen en doen we leuke excursies. Natuurlijk in het gezelschap van een groep gezellige reisgenoten.

Familiereis 

Onze Nederlandssprekende reisleider nemen jou en je gezin mee op avontuur. Samen met andere gezinnen reizen we langs de hoogtepunten van een bestemming en bijna alles hotels hebben een zwembad.

Tips, inspiratie en informatie voor een groepsreis

Is een single groepsreis iets voor mij? 
Acht vragen én antwoorden over single groepsreizen. Heb je een eigen slaapkamer en weet je vooraf met wie je reist? Ontdek of een single groepsreis iets voor jou is.
13x de mooiste groepskampeerrondreizen van Europa 
Kampeer in de tuin van Kasteel van Martragny in Normandië, bewonder het IJslandse natuurgeweld en verken het mythische en gastvrije Griekenland.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Het hele jaar door goed verzekerd met de ANWB Reisverzekering. 24/7 hulp en 5% korting voor leden.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Volledig georganiseerde groepsreizen

Er komt nogal wat kijken bij het organiseren van een droomreis. Van vluchten, het vervoer, accommodaties, tours en activiteiten – stuk voor stuk details die aandacht vereisen. Tijdens een groepsreis wordt alles voor je geregeld, van je reisroute tot de accommodaties waar je verblijft en de bezienswaardigheden die je bezoekt. Je zoekt alleen de bestemming uit en volgt voor de rest simpelweg de planning. Urenlang achter het stuur zitten is er niet bij. Stap na het ontbijt in de bus en kijk op je dooie gemak om je heen om de omgeving goed in je op te nemen.

Reizen doe je samen

Wees niet bang voor eenzame momenten tijdens een groepsreis. Je onderneemt namelijk veel samen met medereizigers: van een mooie wandeling door de omgeving tot samen dineren in een hotel. Hierdoor kom je in contact met mensen die net zo gek zijn op reizen. Wanneer je alleen op vakantie gaat, is het jammer als je jouw ervaringen niet direct met anderen kunt delen. Voor wie niet graag met een al te grote groep op reis vertrekt, kiest voor een groepsreis met een beperkt deelnemersaantal. Deze groepsreizen kennen bewust een klein deelnemersaantal, zodat je rustig medereizigers ontmoet met wie het klikt.

Voordelig op groepsreis

Over het algemeen is een groepsreis voordeliger dan wanneer je er alleen op uittrekt. Je deelt eigenlijk de reiskosten. Ook fijn: doordat groepsreizen erg populair zijn, is het aanbod groot. Je hebt dus de keuze uit diverse soorten reizen, aansluitend bij jouw interesses. Er zijn bijvoorbeeld singlereizen, avontuurlijke reizen, actieve reizen, luxe reizen en culturele reizen.

Kies je favoriete bestemming voor de perfecte groepsreis

Qua bestemmingen raak je voor een passende groepsreis praktisch niet uitgekeken. Trek door tropische jungles en relax op de mooiste stranden van Koh Samui tijdens een rondreis in Zuid-Thailand, ontrafel het mysterie van de geisha’s in Japan of stap terug in de tijd wanneer je de schatkamer van Petra in Jordanië bezoekt. Je vindt dankzij het ruime aanbod altijd de groepsreis die het beste bij je past.