Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Nu tot500,-korting

Onbezorgd ontdekken tijdens een groepsreis

Mooie herinneringen maak je samen tijdens onze groepsreizen door Europa of daarbuiten.

Bekijk reizen 

Comfortabel op vakantie? Kies voor gezellige groepsreizen

Samen met een Nederlandssprekende reisleider én een gezellige groep reisgenoten een bestemming ontdekken. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van onze groepsreizen. Bovendien verblijven we in comfortabele accommodaties en zijn bij de meeste reizen veel excursies al inbegrepen in de prijs. Wel zo gemakkelijk!

Actievoorwaarden ANWB Verre Vakantiedeals

Wat voor groepsreis wil je maken?

Groepsrondreis 

Onze Nederlandssprekende reisleider neemt jou en een gezellige groep reisgenoten mee op ontdekking. We verblijven in comfortabele hotels en veel excursies zijn reeds inbegrepen.

Singlereizen 

Beleef samen met andere alleengaande reizigers de meest bijzondere avonturen. Samen met een deskundige reisleider ontdek je de mooiste bestemmingen.

Wandelreis 

Tijdens onze groepswandelreizen neemt onze Nederlandssprekende reisleider je mee op afwisselende wandelingen en doen we leuke excursies. Natuurlijk in het gezelschap van een groep gezellige reisgenoten.

Tips, inspiratie en informatie voor een groepsreis

4x de mooiste verre reizen van de gebaande paden 
Ontdek unieke bestemmingen zoals Peru en Ecuador en ga ‘off the beaten track’ met de ANWB.
19 x mooie plekken in Azië 
Dwaal door het oudste regenwoud ter wereld, zie de zon opkomen op Mount Batur en zwem rond bij de prachtige Kuang Si waterval.

Speciaal voor jou geselecteerd

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Volledig georganiseerde groepsreizen

Er komt nogal wat kijken bij het organiseren van een droomreis. Van vluchten, het vervoer, accommodaties, tours en activiteiten – stuk voor stuk details die aandacht vereisen. Tijdens een groepsrondreis wordt alles voor je geregeld, van je reisroute tot de accommodaties waar je verblijft en de bezienswaardigheden die je bezoekt. Je zoekt alleen de bestemming uit en volgt voor de rest simpelweg de planning. Urenlang achter het stuur zitten is er niet bij. Stap na het ontbijt in de bus en kijk op je dooie gemak om je heen om de omgeving goed in je op te nemen.

Reizen doe je samen

Wees niet bang voor eenzame momenten tijdens een groepsreis. Je onderneemt namelijk veel samen met medereizigers: van een mooie wandeling door de omgeving tot samen dineren in een hotel. Hierdoor kom je in contact met mensen die net zo gek zijn op reizen. Wanneer je alleen op vakantie gaat, is het jammer als je jouw ervaringen niet direct met anderen kunt delen. Voor wie niet graag met een al te grote groep op reis vertrekt, kiest voor een groepsreis met een beperkt deelnemersaantal. Deze groepsreizen kennen bewust een klein deelnemersaantal, zodat je rustig medereizigers ontmoet met wie het klikt.

Voordelig op groepsreis

Over het algemeen is een groepsreis voordeliger dan wanneer je er alleen op uittrekt. Je deelt eigenlijk de reiskosten. Ook fijn: doordat groepsreizen erg populair zijn, is het aanbod groot. Je hebt dus de keuze uit diverse soorten reizen, aansluitend bij jouw interesses. Er zijn bijvoorbeeld singlereizen, avontuurlijke reizen, actieve reizen, luxe reizen en culturele reizen.

Kies je favoriete bestemming voor de perfecte groepsreis

Qua bestemmingen raak je voor een passende groepsreis praktisch niet uitgekeken. Trek door tropische jungles en relax op de mooiste stranden van Koh Samui tijdens een groepsrondreis in Zuid-Thailand, ontrafel het mysterie van de geisha’s in Japan of stap terug in de tijd wanneer je de schatkamer van Petra in Jordanië bezoekt. Je vindt dankzij het ruime aanbod altijd de groepsreis die het beste bij je past.