Fietsvakantie Frankrijk

Zoek hier je ideale fietsvakantie in Frankrijk

Fietsen in Frankrijk langs kastelen, wijngaarden en rivieren. De ANWB reisorganisatie Pharos Reizen biedt diverse vakanties aan om het land van het stokbrood te ontdekken.

Fietsen als een god door Frankrijk

Frankrijk is voor Nederlanders nog steeds vakantiebestemming nummer één. En terecht, want geen land ligt op rijafstand en heeft zulke uiteenlopende landschappen en zo’n rijk cultureel erfgoed als Frankrijk. Met een hoofdstad als Parijs en tot de verbeelding sprekende landstreken als de Provence, Corsica, de Champagne, Dordogne, de Jura, Ardèche of Champagne verkoopt Frankrijk zich zelf. Het reisaanbod is overweldigend, maar ANWB heeft voor jou een selectie gemaakt in fantastische fietsvakanties in Frankrijk.

Een fietsvakantie biedt voor elk wat wils

Bij ons verblijf je in de mooiste hotels, leukste chambre d’hôtes en kindvriendelijkste, kleinschalige campings. Voor de rustzoeker, de cultuursnuiver, lekkerbek of actieveling, Frankrijk is er voor iedereen. Vele gemarkeerde  fietspaden doorkruisen ‘la Douce France’, waar het goede leven vanzelfsprekend is. Ontelbare prachtige châteaux, kerken, kathedralen, fotogenieke dorpjes en fascinerende steden vertellen Frankrijks rijke verleden. En goede wijn behoeft geen krans en dat geldt zeker voor de Franse keuken. Met de fiets geniet je op en top van de natuur en lokale bewoners. Beleef Frankrijk tijdens een avontuurlijke fietsvakantie.

Aanbiedingen fietsvakanties Frankrijk

Wil je zelf een fietsvakantie naar Frankrijk boeken? Bekijk dan het aanbod fietsvakanties in Frankrijk van Pharos Reizen.