Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Waddeneilanden
Waddeneilanden
10% vroegboekkorting
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse fietscruise Noord-Holland, Texel en IJsselmeer - ms De Willemstad

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Tijdens deze gevarieerde fietsvakantie is het volop genieten van het Noord-Hollandse landschap, breng je een bezoek aan Texel en doen we Stavoren aan met een fietsuitstapje naar het bosrijke gebied van het Gaasterland. Daarnaast verkennen we het gebied in de driehoek Hoorn, Medemblik en Enkhuizen en fiets je vanuit Volendam door de streek Waterland.
  • momenteel geldt een korting van 10% (al verwerkt in de getoonde prijs)
  • geniet van een comfortabel verblijf aan boord van de middelgrote ms De Willemstad
  • inclusief ANWB-reisbegeleider

Jouw reis

Overdag heerlijk fietsen door de zeer afwisselende landschappen en ‘s avonds ontspannen en genieten op het cruiseschip ms De Willemstad. 

Je fietst door de kop van Noord-Holland en maakt uitstapjes naar Texel en het Gaasterland. Ter afsluiting doorkruisen we de regio van Medemblik, Hoorn en Enkhuizen en bezoeken we de streek Waterland. Daarbij kan een keuze gemaakt worden uit meerdere routes met verschillende lengtes. 

Deze fietscruise is geschikt is voor iedereen met een goede basisconditie. Een (elektrische) fiets boek je gemakkelijk bij.

Je verblijft in…
Het is tijdens de reis goed toeven aan boord van de sfeervolle ms De Willemstad. Aankomst en vertrek vindt plaats vanaf Amsterdam. Op het bovendek vind je de lounge met gezellige bar en op het benedendek vind je het restaurant. Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en levert prachtige plaatjes op van het leven op en langs het water. Voor een impressie van deze reis, bekijk hier onze reisvideo.

Het verblijf aan boord is op basis van volpension.

Reisperiode
Wekelijks vertrek op zaterdag in de periode van 30 maart tot en met 19 oktober 2024

Reisvarianten
Klik hier voor de 8-daagse fietscruise Hanzesteden

Korting
Momenteel geldt een korting van 10%. Deze korting is al verwerkt in de prijzen zoals in de kalender worden getoond. 

Verlengen
Het is niet mogelijk deze reis te verlengen.

Upgraden
Het is tijdens het boeken mogelijk je verblijf in een tweepersoonhut benedendek te upgraden naar een tweepersoonshut bovendek (al dan niet voor alleengebruik). Zie tab Verblijf voor uitleg over de verschillen tussen de huttypes.