Zoek je vakantie in België met ledenvoordeel


Zoek je vakantie in België met ledenvoordeel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Fietsvakantie België

België leent zich uitstekend voor een fietsvakantie. Actief mountainbiken in de Ardennen of mooie fietstochten maken door het redelijk vlakke Vlaanderen met mooie historische steden als Brugge en Gent.

België is een ideaal land voor een fietsvakantie. Denk aan het Mergelland, de Voerstreek, Pajottenland, Hageland of de Ardennen, stuk voor stuk regio’s in een land met een zeer rijke cultuurgeschiedenis. De geschiedenis herleeft in stadjes als Knokke tijdens een fietsvakantie aan de Belgische Kust. Verblijf in gezellige hotels in plaats van op de camping. Kloosters en kastelen dieren het landschap, zoals in de Semois. Het vakantiegevoel wordt versterkt door het Bourgondische België: goed eten en drinken is belangrijk!

Tweetalig fietsen tijdens je vakantie

De tweetaligheid en het gespleten karakter dat daarbij hoort, vinden we terug in het landschap tijdens fietstochten in België door het Franstalige heuvelland de Ardennen en de vlakkere Vlaamse gewesten. Met de Ardennen heeft België voor ons Nederlanders het meest dichtbij gelegen ‘berggebied’. Mountainbiken in de Ardennen is ook populair. Net als kanovaren, een ideaal weekendje weg in België.

Fietsvakantie België boeken

Wil je zelf een fietvakantie naar België boeken? Bekijk dan het aanbod van ANWB Ledenreizen via de gele zoekbalk hieronder. Deze reizen zijn altijd met oplopend ledenvoordeel. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan het aanbod van reisdochter Pharos Reizen.

Pharos Reizen

Pharos Reizen

Rijd met zijn twee of het gezin naar een bijzondere ervaring op de mooiste plekken in Europa.