Zoek je rondreis met ledenvoordeel


Zoek je rondreis met ledenvoordeel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Rondreis Peru

Een rondreis maken door Peru

Peru is het land van Machu Picchu, een wereldberoemde stad van de Inca's middenin de bergen. De incatrail is een gebied waar de sporen van de Inca cultuur en geschiedenis nog duidelijk aanwezig zijn. Naast dit wonderlijke gebied zijn er ook andere plaatsen die een bezoekje waard zijn. Bijvoorbeeld de hoofdstad Lima, met de fijne wijk Miraflores, gelegen aan de kust. Hier vind je het standbeeld van de liefde en geniet je van een prachtig uitzicht.

Rondreizen Peru: voor ieder wat wils

Of je nu van avontuur of ontspanning houdt, dit is beide mogelijk in de bijzondere omgevingen van Peru. Het plaatsje Nasca omvat een jarenoude legende. Lees bij bezienswaardigheden meer over deze mysterieuze plaats. In Arequipa kun je tot rust komen van alle avonturen en je reis Peru is niet compleet zonder een bezoek aan Cusco.

Bekijk het aanbod van ANWB Ledenreizen en onze reispartners

Naar Peru met FOX Verre Reizen

Naar Peru met FOX Verre Reizen

Brengt je comfortabel naar het hart van jouw ultieme droombestemming ver weg.

Tips voor je rondreis Peru

Bezienswaardigheden Peru

Bezienswaardigheden Peru

Waan je alvast even in Peru met ons overzicht van de allermooiste bezienswaardigheden. Alle hoogtepunten op een rijtje! Van Machu Picchu tot aan veelzijdig Lima.

Routes naar Machu Picchu

Routes naar Machu Picchu

Veel toeristen lopen de beroemde Incatrail in groepjes achter elkaar. Wij geven je alternatieve en minder toeristische routes, die eveneens leiden naar de adembenemende Machu Picchu.

Top 10 Hoogtepunten van Peru

Top 10 Hoogtepunten van Peru

Peru staat bekend om prachtige natuur, kleurrijke indianenmarkten en eeuwenoude culturen! Nieuwsgierig naar de 10 hoogtepunten van Peru? Lees dan snel verder op FOX.nl.