Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Van watervallen tot gletsjers

Een reis door Argentinië is uiterst divers.

Reizen Argentinië 

Een onvergetelijke groepsreis naar Argentinië

Argentinië is het land van uitersten: van gletsjers en besneeuwde bergtoppen tot subtropische regenwouden, bruisende steden en vulkanisch bosgebied. Tijdens een groepsreis in Argentinië ontdek je al deze bezienswaardigheden en breng je een bezoek aan metropool Buenos Aires. Schrijf je in voor een groepsreis en ga met een gezellige groep op avontuur in een van de mooiste landen van Zuid-Amerika.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Argentinië 
Het land van de tango, Máxima en voetbalcultuur. Maar ook van gigantische ijsbergformaties en uitgestrekte landschappen.
Alles voor je vakantie naar Argentinië 
We helpen je graag op weg met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie naar Argentinië.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Bezoek het bruisende Buenos Aires

Houd je van steden met veel restaurants, bars en gezelligheid? Kies dan voor een groepsreis in Argentinië met bezoek aan Buenos Aires. Deze Zuid-Amerikaanse metropool is de geboorteplaats van de tango en staat bekend om de enorme levendigheid. Overdag loop je over Plaza San Martin voor een bezoek aan de stadstuin in het midden van het plein, met 200 jaar oude bomen. Wandel vervolgens naar de Basilica Nuestra Señora del Pilar, de oudste kerk van de stad naast de begraafplaats Recoleta. In de kerk vind je een aantal mooie kapellen, waaronder de Mariakapel met barok altaar. Aan het einde van de dag strijk je neer in een van de vele restaurants in de wijk Palermo, waar het iedere avond erg gezellig wordt. Na een paar cocktails wordt hier op straat de tango gedanst en iedereen mag meedoen.

Op pad in de wilde natuur

Ga je tijdens je vakantie graag op pad in de natuur? Dan is een groepsreis in Argentinië naar Patagonië de perfecte keuze. In dit gebied in het zuiden van het land vind je de beroemde Perito Morenogletsjer en een prachtig natuurgebied met walvissen, orka’s en grote vogelsoorten aan de kust genaamd de Valdes Peninsula. Heb je altijd al een tropisch regenwoud willen bezoeken? Reis dan met een groep naar de adembenemende watervallen van de Iguaçu en ontdek het prachtige omringende regenwoud op de grens met Brazilië.