Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Ontdek de meest bijzondere plekken tijdens een groepsreis door Tanzania

Tijdens een groepsreis door Tanzania ontdek je onder begeleiding van een deskundige gids de mooiste plekken van het land. Je reist doorgaans met een bus van plaats naar plaats en verblijft in kwalitatieve accommodaties. Dankzij de professionele planning hoef jij je nergens zorgen over te maken en geniet je zorgeloos van de prachtige natuur, de indrukwekkende dieren en spannende avonturen.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Tanzania 
Waar de jaarlijkse migratie zorgt voor het allergrootste natuurspektakel ter wereld, de leeuwen in bomen klimmen en de Kilimanjaro met kop en schouders boven alles uitsteekt.
Alles voor je vakantie naar Tanzania 
We helpen je graag op weg met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie naar Tanzania.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Beklim vulkanen en bergen in Arusha

Een van de hoogtepunten tijdens een groepsreis door Tanzania is een bezoek aan nationaal park Arusha. In dit relatief kleine natuurpark beklim je de actieve vulkaan Mount Meru of ga je op zoek naar wilde dieren zoals bavianen, giraffes en zebra's tijdens een safaritocht. Sportievelingen verkennen het park te voet tijdens een prachtige wandeltocht naar de Tululusia Hill. Je kijkt hier uit over het adembenemende landschap en ziet in de verte de machtige Kilimanjaro.

Spot de big five op de Serengeti

Nationaal park Serengeti mag tijdens je vakantie niet ontbreken. Dit nationale park is een van de bekendste plekken om de big five te spotten, waaronder olifanten en leeuwen. Ook bewonder je hier eindeloze graslanden, acaciabossen en kurkdroge savanne. Samen met een gids rijd je in een jeep door het park, of doe je mee aan een wandelsafari. Soms worden er ook ’s nachts tochten georganiseerd.

Maak kennis met het Masai-volk in Ngorongoro

De wereldberoemde Ngorongorokrater is een absolute must tijdens je groepsreis door Tanzania. Deze vulkaankrater is de natuurlijke omgeving van onder andere leeuwen, buffels en olifanten. De dieren trekken naar dit groene gebied, omdat de bodem van de krater uiterst vruchtbaar is en dus voldoende voedzame vegetatie biedt. In het gebied wonen ook enkele nomadische Masai die nog altijd trouw blijven aan eeuwenoude tradities.