Rondreis Costa Rica

Kies voor een rondreis door Costa Rica en laat je verrassen door de flora en fauna die dit land te bieden heeft. Er is een enorme diversiteit aan bezienswaardigheden in dit land! Costa Rica heeft verschillende Nationale Parken bestaande uit groene jungles, maar ook de mooiste stranden en actieve vulkanen. 

Een rondreis maken door Costa Rica

Bij een rondreis door Costa Rica kun je heerlijk relaxen op het strand combineren met verschillende activiteiten in een spectaculaire omgeving. Costa Rica is dé perfecte bestemming voor een rondreis. Je zult in aanmerking komen met tropische regenwouden, exotische diersoorten en actieve vulkanen. 

Rondreizen Costa Rica: Diversiteit aan landschappen

De variatie aan landschappen maakt deze vakantie een unieke ervaring. Er is veel te zien voor elke leeftijd. Het regenseizoen loopt van mei tot en met november. Maar binnen het land zelf is er een verscheidenheid aan temperaturen. Het regenseizoen wil ook niet zeggen dat je geen mooi weer kan hebben, het land heeft het gehele jaar door een tropisch klimaat.  

Jouw eigen rondreis Costa Rica boeken?

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om Costa Rica met eigen ogen te zien? Boek je rondreis bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden! Je boekt je reis direct bij een van onze reisdochters. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan alle Costa Rica rondreizen van de ANWB. We wensen je een leuke vakantie...

Lees meer over een rondreis Costa Rica

Rondreizen Costa Rica bij reisdochter FOX verre reizen

Rondreizen Costa Rica bij reisdochter FOX verre reizen

Boek uw reis met vertrek in 2018 minimaal 8 maanden van tevoren en ontvang € 50,- korting per boeking.

Bezienswaardigheden Costa Rica

Bezienswaardigheden Costa Rica

Costa Rica kent veel verschillende bezienswaardigheden. Met een rondreis door Costa Rica krijg je veel van deze hoogtepunten te zien. Dat wil je niet missen!