Rondreis China

Ben je van plan om te gaan rondreizen door het indrukwekkende China? Dan ben je bij de ANWB aan het goede adres. Of je nu zoekt naar een reisgids met inspiratie of naar een volledig begeleide reis, wij zijn er voor jou.

Een rondreis maken door China

Rondreizen door China is fantastisch. Waarom? China is het land van de tegenstellingen. Zo reis van je van het hypermoderne Shanghai naar het traditionele platteland. Waag een gokje in Macau, het Las Vegas van China of laat je verrassen door het eeuwenoude China dat bewaard is gebleven in waterdorpen als Wuzhen en Hangzhou. Fiets door de rijstvelden, maak een cruise door het Karstgebergte en loop over de beroemde Chinese Muur. Of je nu van cultuur, natuur, levendigheid of ultieme rust houdt, China is nooit saai. Na een rondreis door China kom je gegarandeerd thuis bomvol verhalen over de cultuur, de mensen, de manier van leven en de ontelbare indrukken die je in dit land opdoet. Daar kan geen ander land snel tegen opboksen.

Rondreizen China: Ontdek de verschillende gezichten

Als je voor een rondreis China kiest, kun je vele kanten op. Kies bijvoorbeeld voor één van de rondreizen door de magische landen China en Tibet, of ga toch voor een mix met Nepal. China zelf biedt voldoende hoogtepunten op zichzelf! Denk aan het terracottaleger in Xi’an, de Chinese Muur, de verboden stad of het zomerpaleis in Beijing, de reuzenpanda’s en Grote Boeddha in Chengdu, het hypermoderne Hong Kong of een idyllische cruise over de Yangtze of Li-rivier.

Alles voor je rondreis China

Bezienswaardigheden China

Bezienswaardigheden China

Als je een bezoekje brengt aan China zijn deze bezienswaardigheden zeker het bezoeken waard. Ga van de Muur naar de panda's. Waarom? Je leest het hier!

Boek rondreis China

Boek rondreis China

Ook zo benieuwd naar de compleet verzorgde rondreizen China? Neem een kijkje in ons aanbod en zoek uit welke rondreis het beste bij jou past. Je boekt natuurlijk via de ANWB!

China in 10 beelden

China in 10 beelden

China weergegeven in tien prachtige beelden. Bekijk hier de uiteenlopende plaatjes die je tegen kunt komen in China!

De 10 verbazingen

De 10 verbazingen

Het verschil met onze wereld en die van China is ongelooflijk groot. Bekijk en lees meer over de grootste verbazingen in China. 

Rondreis China

Rondreis China

FOX brengt je comfortabel naar het hart van jouw ultieme droombestemming ver weg. Bekijk hier het reisaanbod China.