Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse groepswintervakantie Fins Lapland - Salla

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Fins Lapland? Alleen als het ijs- en ijskoud is! Eindeloze sneeuwvlaktes, bevroren meren, rendieren en het ongrijpbare noorderlicht dat in kleurige flarden de nacht betovert: het is allemaal te zien tijdens een wintervakantie in de uitgestrekte wildernis boven de poolcirkel.
  • deskundige reisbegeleiding ter plaatse
  • verblijf in appartement of bungalow inclusief ontbijt en diner
  • standaard inclusief een huskysafari en sneeuwschoenwandeling

Jouw reis

In het dunbevolkte Fins Lapland word je omringd door natuur, schone lucht, ruimte en rust. Laat je betoveren door het witte landschap en geniet van de knisperende sneeuw onder je voeten. Deze vakantie krijg nog meer schittering als je het magische noorderlicht ziet.

Tijdens deze actieve natuurvakantie laten we je kennismaken met tal van veelal typisch Finse activiteiten. Zo trek je eropuit met een sneeuwscooter en rijd je over de bevroren meren (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Blauw), maak je een hartverwarmend ritje met de huskyslee (inbegrepen), ervaar je hoe Lappen zich traditioneel voortbewegen als je off-piste gaat tijdens een wandeling op sneeuwschoenen door de ongerepte sneeuw (inbegrepen) en maak je een ontspannende rendiersledetocht (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Goud). 

Fins Lapland is de officiële woonplaats van de Kerstman en uiteraard gaan we op audiëntie in Santa Claus Village in Rovaniemi.

De laatste twee volle dagen zijn ter vrije besteding. Zo heb je volop gelegenheid om bijvoorbeeld het skigebied van de Sallatunturiberg naast het hotel onveilig te maken, te langlaufen, optionele sneeuwactiviteiten te ondernemen en uiteraard heerlijk te ontspannen en je over te geven aan de weldaad in de spa van het hotel, dat beschikt over een binnenzwembad, sauna’s en whirlpools.

Bekijk hier onze reisvideo Lapland in 60 seconden voor een korte impressie wat je te wachten staat.

Je verblijft in…
Tijdens deze reis verblijf je in Sallainen bungalows, Kelorinne bungalows óf de Sallan Tähti appartementen waarbij je gebruik kunt maken van de faciliteiten van het op loopafstand gelegen Spa Hotel Holiday Club Salla. 

De bungalows in Scandinavische stijl en de comfortabele appartementen beschikken alle over een privésauna en liggen in Sallatunturi.

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Ook is elke avond een dinerbuffet in restaurant Kiela inbegrepen.

Inclusief vlucht, transfers en Nederlandssprekende host(ess)
Tijdens deze groepswintervakantie is de retourvlucht Amsterdam - Rovaniemi met Transavia inbegrepen. Tijdens de transfer van Rovaniemi naar Salla bezoeken we het Santa Claus Village. In Lapland worden we begeleid door een Nederlandsprekende host. De host is aanwezig bij de transfers, geeft een informatiebijeenkomst in Salla en zal één van de excursies begeleiden.

Groepsgrootte
Minimaal 30 deelnemers / maximaal 52 deelnemers
Minimumleeftijd: deze rondreis is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
Uiterlijk vier weken voor vertrek laten wij weten of de reis doorgaat of niet. Zodra een reis gegarandeerd vertrek heeft vermelden wij dit in de prijstabel. 
De excursies zullen in groepsverband plaatsvinden.