Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Trail signpost on the track to Pico Ruivo in spring. Achada do Teixeira, Santana municipality, Madeira region, Portugal.
Photo Taken In Funchal, Portugal
Providing access to the Balcaµes belvedere, which offers beautiful panoramas of the deep valley of Ribeira da Metade and the parish of Faial.
Portugal, Insel Madeira, Câmara de Lobos, Stadt, Stadtansicht, Hafenviertel, Hafen, Palmen
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse groepswandelvakantie Madeira

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ga met ons mee op wandelvakantie naar het subtropische bloemeneiland Madeira. Onder begeleiding van ervaren ANWB-reisleiding maken we adembenemende wandelingen langs levadas, prachtige botanische tuinen en bezoeken we het vissersplaatsje Camara de Lobos. 
  • wandel langs de ‘levadas’, oude irrigatiekanaaltjes typerend voor Madeira
  • verblijf in luxe quinta omringd door een prachtige tuin
  • inclusief excursies naar Funchal en Porto Moniz

Jouw reis

Madeira is hét eiland voor rustzoekers. Het milde klimaat in combinatie met de betoverende natuur zorgen voor een onvergetelijke vakantie. 

Geniet tijdens de lichte wandelingen van het uitzicht over groene heuvels, steile valleien en grillige vulkanische rotspartijen. We bezichtigen het sfeervolle vissersplaatsje Câmara de Lobos en proeven van lokale lekkernijen zoals de zoete cocktail poncha, gemaakt van citroen- of sinaasappelsap.

Ook heb je gelegenheid de beroemde tropische tuinen van Funchal te bezoeken (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Platina) en een optionele bootexcursie te maken met een replica van het schip van Columbus, op zoek naar dolfijnen en walvissen. 

Iedereen die een redelijke wandelconditie heeft, kan aan de begeleide wandelingen meedoen. 

Je verblijft in…
Je verblijft in het vijfsterrenhotel Hotel Quinta da Serra, gelegen tussen de wijnhellingen van Estreito de Câmara de Lobos en ten westen van Funchal. Je bevindt je op korte afstand van de berghellingen, kust en oceaan. 

Iedere dag wordt een ontbijtbuffet en viergangendiner geserveerd in het restaurant van het hotel. Het hotel beschikt over een fraaie tuin en overdekt zwembad.

Inclusief vlucht, transfers en Nederlandssprekende reisleiding
Tijdens deze wandelvakantie is de retourvlucht Amsterdam - Funchal inbegrepen. We worden begeleid door een deskundige Nederlandse reisleider. Naast de kennis over de liefde voor natuur en cultuur delen zij ook graag hun enthousiasme voor wandelen. De reisleiders zijn de sleutelfiguren tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. 

Reisperiode 
Op Madeira kun je het hele jaar wandelen. Daarom bieden we deze reis voor een groot deel van het jaar aan.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.

Groepsgrootte
Minimaal 10 / maximaal 19 deelnemers