Rondreis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland, het land van de overweldigende natuur en afwisselende landschappen. Ontdek het ultieme vrijheidsgevoel en bezoek de twee bijzondere eilanden van Nieuw-Zeeland, het Noorder- en Zuidereiland.

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is een geweldige ervaring. Doordat de afstanden tussen de verschillende highlights niet zo groot zijn als in Australië, kun je in korte tijd veel zien van het land. 

Rondreizen door Nieuw-Zeeland: actief in de natuur

Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn schitterende natuur, waarvan de wonderlijke geisers van Rotorua en het adembenemende Milford Sound slechts enkele voorbeelden zijn. In sommige maanden is het mogelijk om walvissen te spotten. Dolfijnen vind je in de buurt van Bay of Islands, een eilandengroep in het noorden van het Noordereiland. Voor de actievelingen onder ons is er veel te beleven op het Zuidereiland. Je kunt de beroemde berg Fox Glacier beklimmen, bungeejumpen in Queenstown of mountainbiken in Abel Tasman, een Nationaal Park aan de noordkust van het Zuidereiland. 

Jouw eigen rondreis Nieuw-Zeeland boeken

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om Nieuw-Zeeland met eigen ogen te zien? Boek je rondreis bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden! Je boekt je reis direct bij een van onze reisdochters. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hieronder alle Nieuw-Zeeland rondreizen van de ANWB. We wensen je een leuke vakantie...

Rondreis Nieuw-Zeeland boeken

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Waan je alvast even in Nieuw-Zeeland met ons overzicht van de allermooiste bezienswaardigheden. Alle hoogtepunten op een rijtje! Van Milford Sound tot aan Abel Tasman.

Noordereiland en Northland

Noordereiland en Northland

Het Noordereiland met het prachtige gedeelte Northland is een van de twee grootste eilanden van Nieuw-Zeeland. Wat je er kunt doen? Wij hebben het vast voor je uitgezocht.

28-daagse groepsrondreis Nieuw-Zeeland va 4.499,-

28-daagse groepsrondreis Nieuw-Zeeland va 4.499,-

Bij een blauwe lidmaatschapspas krijg je:

  • vliegreis met Emirates Amsterdam – Auckland en Christchurch – Amsterdam incl. ruimbagage
  • verblijf in 3 en 4*-hotels o.b.v. logies
  • deskundige ANWB-reisbegeleiding

Langer lid? Check jouw voordeel!