Zoek je rondreis met ledenvoordeel


Zoek je rondreis met ledenvoordeel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Rondreis Vietnam

Een rondreis door Vietnam is een reis vol variatie. Hectische steden, verlaten stranden, gezellige dorpjes en gastvriendelijke restaurants. Je vindt hier een grote variatie in natuur, cultuur en bezienswaardigheden. Van reisgids tot reis met gids, wij staan voor je klaar om van jouw rondreis door Vietnam de reis van je leven te maken.

Een rondreis maken door Vietnam

Gezegend met een schitterende kustlijn, een verrukkelijke keuken, adembenemende nationale parken en bijzondere bergen. Vietnam heeft het allemaal. Tijdens een rondreis door Vietnam vind je veel bijzondere plekjes, denk bijvoorbeeld aan Halong Bay, Bai Tu Long national park of Paradise Cave. Als je een rondreis Vietnam boekt bij ons ben je verzekerd van een heerlijke en schitterende vakantie die je nooit meer zult vergeten!

Rondreizen Vietnam: Ontdek de verschillende gezichten

Een rondreis door Vietnam is een absolute aanrader. Qua natuur is het land heel divers. Aan de langgerekte kust vind je diverse witte stranden. Het westen en noorden zijn bergachtig. Je vind een schitterende kust bij Halong Bay met uit zee oprijzende krijtrotsen. Het zuiden bestaat uit de vruchtbare Mekong Delta waar je de felgroene rijstvelden- en terrassen ziet, maar waar je ook de miljoenenstad Ho Chi Minh City vindt. Ho Chi Minh City wordt ook wel het Parijs van de Oriënt genoemd vanwege de schitterende Frans koloniale gebouwen. De vriendelijke bevolking, een berg aan historische bezienswaardigheden en het afwisselende landschap maakt Vietnam het ultieme land om in rond te reizen!

Bekijk ook de rondreizen Vietnam van onze reisorganisaties

Vietnam rondreizen

Vietnam rondreizen

Brengt je comfortabel naar het hart van jouw ultieme droombestemming ver weg.

Bekijk onze tips en aanbiedingen voor Vietnam

21-daagse groepsrondreis Vietnam va 1.599,-

21-daagse groepsrondreis Vietnam va 1.599,-

Bij een blauwe lidmaatschapspas krijg je:

  • retourvlucht met Cathy Pacific en verblijf
  • upgrade naar prachtig Victoria Resort
  • 16 bijzondere excursies
     

Langer lid? Check jouw voordeel!

10 tips Vietnam

10 tips Vietnam

Vietnam is een bijzonder land waar veel valt te doen en zien. Het veelzijdige land heeft zo veel te bieden, dat het moeilijk kiezen is. Wij geven je daarom wat voorzetjes.

Beste boottrips in Vietnam

Beste boottrips in Vietnam

Een aantal highlights van Vietnam kun je het beste vanaf het water bewonderen. Nieuwsgierig geworden? Reisdochter FOX vertelt je welke boottrips je niet mag missen tijdens een rondreis door Vietnam!