Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Maak tijdens een groepsreis in Suriname kennis met de bijzondere natuur en cultuur

Een groepsreis in Suriname staat garant voor spektakel en avontuur. Maak een fascinerende tocht door het Amazoneregenwoud, breng een bezoek aan jungledorpen, kajak door de ongerepte natuur of ontdek de bruisende hoofdstad Paramaribo per fiets. Tijdens een groepsreis verblijf je in comfortabele hotels en kom je dankzij de deskundige Nederlandssprekende reisleider alles te weten over Suriname.

Op zoek naar wat anders?

Alles voor je vakantie naar Suriname 
We helpen je graag op weg met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie naar Suriname.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Begin een groepsreis in Suriname in Paramaribo

Een rondreis door Suriname start en eindigt in de bruisende hoofdstad Paramaribo. Tijdens een tocht door de stad bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het presidentiële paleis, Fort Zeelandia, de palmentuin, de St. Petrus & Pauluskathedraal en de Waterkant. De stad is zelfs uitgeroepen tot Werelderfgoed door Unesco.

De schitterende natuur van Suriname

Gedurende een groepsreis in Suriname breng je een bezoek aan de uiteenlopende flora en fauna die het land te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld naar het natuurpark Brownsberg en spot brulapen. Tijdens een canopy tour over de Surinamerivier bij Berg en Dal ontdek je op een avontuurlijke manier de ware jungle van Suriname. Of ga tijdens een rondreis door Suriname kajakken. Onderweg vaar je langs enkele authentieke Saramaccaanse dorpen. De naam Saramaccaner staat voor de weggevluchte slaven die naar deze moeilijk bereikbare terreinen zijn getrokken. Je bewondert hier het lokale leven, ontmoet de goedlachse dorpsbewoners en geniet van optredens vol traditionele dans. Verder is een bezoek aan het prachtige natuurreservaat Bigi Pan een aanrader, waar je overnacht in een Eco Lodge.

Het strand en zeeschildpadden

In de Marowijnerivier ligt het eiland Arouaba. Hier maak je een strandwandeling bij indianendorpen, geniet je van een smakelijke barbecue bij zonsondergang of ga je kajakken rond het eiland. In de periode van februari tot en met augustus komen bovendien talrijke schildpadden naar het strand om hier hun eieren te leggen: een onvergetelijke ervaring.