Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Een creatieve en avontuurlijke vakantie in LEGOLAND®

In het Duitse Beieren beleef je met het hele gezin een veelzijdige vakantie in LEGOLAND®. Dit attractiepark staat helemaal in het teken van de iconische legostenen, met prachtige bouwwerken, spannende attracties en bijzondere rondleidingen door de legofabriek. Verblijf op het bijbehorende vakantiepark en geniet meerdere dagen van dit veelzijdige attractiepark in Duitsland.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Duitsland 
Duitsland, het land waar sprookjes tot leven lijken te komen. Van het kasteel Neuschwanstein tot ridders in het Klooster van Ettal. Een land vol steden doordrenkt met romantiek en historie zoals het middeleeuwse Rothenburg.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Nu regelen, straks goed voorbereid op vakantie. Vraag daarom op tijd je ANWB Creditcard aan en jetzt geht los!

Shop nu
Al gepakt voor je vakantie? 

Shop hier alles voor je vakantie naar Duitsland en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Spannende attracties

Kletsnat worden in een waterattractie of een bloedstollende achtbaan trotseren: het kan allemaal tijdens een vakantie in LEGOLAND®. Dit attractiepark biedt vermaak voor jong en oud, van een treinrit voor de allerkleinsten tot een bijzondere filmervaring in een 4D-bioscoop. Terwijl de jongsten zich vermaken in Duplo Village duiken de oudere kinderen in de werelden van piraten, ridders en Egyptenaren in een van de vele themagebieden van LEGOLAND®.

Bijzondere miniatuurwerelden

Maak een reis rond de wereld in Miniland, waar iconische gebouwen in miniatuurvorm zijn nagebouwd met legostenen. Tijdens je vakantie in LEGOLAND® bewonder je de vijf grootste wolkenkrabbers ter wereld, het centrum van Berlijn en de kanalen van Venetië. De Allianz Arena, het voetbalstadion van Bayern München, is hier nagebouwd en ook de typische Nederlandse grachtenpanden zijn aanwezig. Zo ontdek je tijdens je vakantie de vele werelden van LEGOLAND®.

Een kijkje in de keuken van LEGOLAND®

Wil je tijdens je vakantie de geheimen van LEGOLAND® ontdekken? Breng dan een bezoek aan de fabriek, waar je ziet hoe een legosteen van begin tot eind wordt gemaakt. Tijdens de rondleiding leer je leuke feitjes over Lego en krijg je zelfs de kans om een eigen steen te ontwerpen. Wil je de beste Legobouwer worden? Doe dan mee met een van de bouwcursussen tijdens je vakantie in LEGOLAND®. Hier leer je van experts hoe je de moeilijkste bouwwerken maakt.