Campings in Duitsland

Kamperen in Duitsland

Wil je op vakantie naar Duitsland, het land met die adembenemende natuur? Met vakwerkhuizen, indrukwekkende musea én de typerende Biergarten? Dan zit je hier goed. Bij ons boek je de allerleukste campings in Duitsland en vind je alle (voorbereidende) reisinformatie die je nodig hebt. Of je nu een autovakantie zoekt, een milieusticker nodig hebt, op stedentrip wilt naar Berlijn óf meer info zoekt over een Duitse streek, je vindt het hier! Van het schitterende Sauerland tot aan het betoverende Zwarte Woud.

Geliefde kampeerstreken

Beieren

Beieren

Er zijn campings in alle soorten en maten. De rivieren en meren zijn ideaal voor watersporters, de bergen en dalen mooi voor wandelaars en fietsers.

Sauerland

Sauerland

Winterberg, burcht van Altena, Ertsmijnen
Zwarte Woud

Zwarte Woud

Freiburg, schnaps, watervallen van Triberg

Op pad in Duitsland

Top 10 stedentrips Berlijn

Top 10 stedentrips Berlijn

Berlijn is met stip de meest wervelende hoofdstad van Europa. ‘Arm aber sexy’ zei de burgemeester ooit. Ontdek het zelf!

Zoek je camping in Duitsland

Voorbereiden op de kampeervakantie

Met de caravan op de Duitse snelweg

Met de caravan op de Duitse snelweg

Wat te doen bij pech of een ongeval in Duitsland? Wanneer heb je voorrang? Lees hier alles over verkeersregels in Duitsland.

Wet- en regelgeving kamperen

Wet- en regelgeving kamperen

Als kampeerder kom je met een aantal wetten en regels in aanraking. Denk bijvoorbeeld aan de juiste papieren, verlichting en eisen rondom trekhaken.

Praktische informatie

Praktische informatie

Duitsland heeft eigen regels en gewoontes, ook als het gaat om kamperen. Bekijk hier alle praktische informatie voor kampeerders.

Andere leden bekeken ook