Rondreis Duitsland

Hoe kun je het land van de auto nou beter bezoeken dan met de auto? Je kunt natuurlijk in auto-sfeer blijven door tijdens uw rondreis in Duitsland het het Mercedes-museum in Stuttgart of het BMW-museum in München te bezoeken, maar er is nog veel meer te zien! Wanneer je rondreist in de bergen van Duitsland zie je naast de prachtige panorama’s ook mooie kastelen, indrukwekkende kerken en glinsterende bergmeren. Maak die rondreis door Duitsland!

Zwarte Woud, Duitsland

Rondreis maken door Duitsland

Geniet van feestend Duitsland met het Oktoberfest, ontdek natuurlijk Duitsland in het mooie, bergachtige Sauerland of reis door het gevarieerde, Duitse Zwarte Woud, met typische plattelandsstreken en veel zon. Of bezoek Duitsland als plezierland, wat Duitsland zeker is met Europapark, Playmobil Funpark en Moviepark. Vergeet niet al het Duitse werelderfgoed.

Een rondreis door Duitsland kiezen

Ga langs de beroemde Hanzesteden of bezoek een van de 36 monumenten die opgenomen zijn op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Romantici rijden natuurlijk langs de Romantische Strasse, de meest geliefde route van Europa. Tijdens deze rondreis kom je onder andere langs Slot Neuschwanstein, de meest populaire bezienswaardigheid van Duitsland. Ook een aanrader is een rondreis door Zuid-Duitsland, waarin je langs wijngaarden rijdt en onderweg de mooiste dorpjes tegenkomt. Of huur een auto en volg de Sprookjesroute.

Een rondreis naar Duitsland met ANWB Ledenreizen

Boek je rondreis naar Duitsland bij ANWB Ledenreizen. Exclusief aanbod en hoe langer lid, hoe meer gratis extra's! Bekijk onze aanbiedingen en boek direct online.

Zoek een rondreis in Duitsland

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan ook eens de rondreizen door Duitsland van reisdochter Pharos.