Vakantiehuis Duitsland huren

 

Deutschland ist toll! Heerlijk dichtbij huis, en toch zo anders. Bij onze oosterburen wachten adembenemende natuur, middeleeuwse vakwerkhuizen én typerende Biergartens op je. Wil jij genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft? Huur dan een vakantiehuisje in Duitsland!

Zoek jouw vakantiehuis in Duitsland

Ontdek het prachtige Duitsland!

Duitsland is een heerlijk vakantieland. Zonder al te ver te hoeven reizen stap je een hele andere wereld binnen. Steeds meer reizigers ontdekken het gemak van een eigen vakantiehuisje in Duitsland. Zo kun je na urenlange wandel- en fietstochten door de natuur volledig relaxen in je eigen huisje. Net over de landsgrens zit je al meteen in de heuvels, denk aan regio’s zoals de Eifel, Sauerland en Hunsrück. Bruisende steden als Berlijn, München en Keulen mogen ook niet op je verlanglijstje ontbreken. In diverse steden kun je nog altijd middeleeuwse vakwerkhuizen bewonderen. Laat je imponeren door het historische Dresden en sprookjeskasteel Neuschwanstein. Wijnliefhebbers moeten in de Moezel zijn, waar de Romeinen al met de wijnbouw begonnen. De streek langs Mosel, Saar en Ruwer geldt dan ook als oudste Duitse wijngebied. Zelf op avontuur bij onze oosterburen? Ontdek snel welk Duits paleisje aan jouw wensen voldoet.

Vakantiehuis Duitsland huren: veelzijdig en divers

De mogelijkheden qua vakantiehuizen in Duitsland zijn net zo divers als het land zelf. Van een appartement op het platteland tot een chique landhaus of een sfeervolle bungalow in het Zwarte Woud. Wat je ook zoekt je vindt het in Duitsland! Ook als je de vakantie liever doorbrengt in of vlakbij bruisende stadscentra zoals Berlijn, München of Hamburg ben je aan het juiste adres. Wat je voorkeur ook mag zijn; je kiest altijd voor comfort, privacy en vrijheid van een eigen vakantiehuisje.

Huur direct een vakantiehuis in Duitsland

Wil je de vrijheid en het comfort van een eigen vakantiehuisje in Duitsland zelf ervaren? Onderaan deze pagina kun je direct jouw perfecte accommodatie zoeken en boeken. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie en viel Spaß!

Bekijk vakantiehuizen Duitsland

Bekijk ook:

Tips en praktische info vakantie Duitsland
Vakantiehuizen in andere landen