Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Pretpark Duitsland: een onvergetelijke vakantie met kinderen

Beleef met de kinderen een geweldige vakantie in een pretpark in Duitsland. Onze oosterburen staan bekend om de vele attractieparken en dit maakt voor kinderen een vakantie de moeite waard. De pretparken bieden een prima dagbesteding en zijn bovendien een stuk goedkoper dan in Nederland. Welke attractieparken mag je niet over het hoofd zien en zijn een aanrader voor jou en je kids?

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Al gepakt voor je vakantie? 

Shop hier alles voor je vakantie naar Duitsland en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Nu regelen, straks goed voorbereid op vakantie. Vraag daarom op tijd je ANWB Creditcard aan en jetzt geht los!

Europa-Park: het grootste attractiepark van Duitsland

Europa-Park in het Zwarte Woud is Duitslands grootste attractiepark. Het is eigendom van de familie Mack en heeft meer dan 100 verschillende attracties. Europa-Park ligt op ongeveer vijf uur rijden van Nederland en het is leuk om hier je vakantie door te brengen. Het boeken van een overnachting behoort tot de mogelijkheden.

Eifelpark Gondorf: natuur- en recreatiepark voor kinderen

Eifelpark Gondorf is een dieren- en pretpark ineen. Het ligt in het zuidelijke deel van de Eifel, op slechts 2 uur rijden van Maastricht. Dit park is vooral in trek bij kinderen in de basisschoolleeftijd. Het heeft namelijk een water- en rodelbaan en herbergt talloze wilde dieren. In het wildpark leven bijvoorbeeld wolven, lynxen, steenbokken en herten.

Pretparkarrangement Phantasialand

Je bezoek aan een pretpark in Duitsland koppelen aan een overnachting of aantrekkelijk arrangement is op veel plaatsen mogelijk. Breng bijvoorbeeld de dag door in attractiepark Phantasialand en geniet in het hotel van een comfortabele overnachting. Dit pretpark in het Duitse Brühl is begonnen als sprookjespark, maar is inmiddels een van de meest bezochte attractieparken in Europa. Er zijn spectaculaire shows en attracties in zes verschillende themawerelden.

Maak betaalbaar plezier in Irrland

Op zoek naar een betaalbaar uitje voor gezinnen met kinderen? Bezoek Irrland in Kevelaer, want dit speelparadijs is een aanrader voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Het park ligt net over de Duitse grens en biedt kinderen volop speel- en klimplezier. Er zijn glijbanen, schommels, klimwanden, roeiboten, zandbakken, dieren en vele andere attracties. Dit park nodigt jou en de kinderen uit om lekker actief bezig te zijn!

Beleef de mooiste avonturen in Wunderland Kalkar

Zijn jouw kinderen gek op avontuur? Wunderland Kalkar is een fantastisch pretpark in Duitsland. Er zijn meer dan 40 attracties voor jong en oud. Ga op safariavontuur, beleef de wildste avonturen in Jungle-Town of geniet van de talloze springkussens. Voor zowel jonge als oudere kinderen is er genoeg te doen in Wunderland Kalkar.

Movie Park Germany: groots opgezet pretpark in Duitsland

Movie Park Germany is een indrukwekkendste pretparken in Duitsland. Het ligt vlak bij Oberhausen in het Ruhrgebied en is gebaseerd op de films en figuren van Warner Bros en Nickelodeon. Hoe geweldig is het om met Star Trek de ruimte in te gaan? Bovendien breng je een bezoek aan de Looney Tunes 4D-bioscoop. Naast attracties voor jonge kinderen zijn er ook allerlei spannende en avontuurlijke attracties en shows voor tieners.