Pretparken Duitsland

Ben je van plan dit jaar naar Duitsland op vakantie te gaan? Of wil je de reis even onderbreken? Bezoek dan eens een aantal leuke attractieparken die een bezoekje waard zijn. Of maak een tussentop. Zo hak je de reis op een gezellige manier in tweeën. We hebben de allerleukste pretparken van Duitsland op een rij gezet. En extra fijn: op veel van deze parken krijg je extra korting als lid van de ANWB.

Phantasialand

Breng een bezoek aan Phantasialand in Duitsland, het park vol met attracties en spectaculaire shows voor het hele gezin. Daarnaast kun je sindskort een nieuw themagebied in het park ontdekken: Klugheim. Hier raast Taron, de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Hou je van spanning en sensatie dan ben je hier aan het juiste adres.

Waar: Bruhl, Duitsland
Afstand vanaf Utrecht: 242 km
Bestel hier je tickets met ledenvoordeel

Movie Park Germany

Movie Park Germany is hét film- en attractiepark van Duitsland. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Zo kunnen de allerkleinste in Nickland Spongebob ontmoeten en ontdekken zij met de Teenage Mutant Ninja Turtles de straten van New York in hun verkeerschool. De ouderen kunnen zich de stuipen op het lijf laten jagen in de horrorattractie 'The Walking Dead Breakout'.

Waar: Bottrop, Duitsland
Afstand vanaf Utrecht: 223 km 
Bestel hier je tickets met ledenvoordeel

Europa-Park 

Dit is Duitslands grootste attractiepark, een bezoekje waard dus. Na 2014, 2015 én 2016 ontving Europa-Park ook in 2017 de ‘Golden Ticket-award’ voor beste attractiepark ter wereld.

Waar: Rust, Duitsland
Afstand vanaf Utrecht: 622 km
Momenteel is er geen ledenvoordeel voor Europa-park.
Meer informatie over Europa-park.

Bekijk meer pretparken in Duitsland