Waar staan oplaadpalen?

Overzicht van alle oplaadpunten en oplaadpalen

Oplaadpunten

Op www.oplaadpalen.nl vind je een actueel overzicht van alle Nederlandse laadpalen. Je ziet de dichtstbijzijnde laadpaal bij jou in de buurt, maar kunt ook op adres zoeken. Bovendien kun je het type voertuig instellen waarvoor je een laadpunt zoekt. De website laat zien of een laadpaal in gebruik is. Verder wordt op de website uitgelegd hoe je deze informatie kunt gebruiken op je smartphone of navigatiesysteem. Je kunt hier ook reviews lezen of zelf achterlaten.

Website oplaadpalen.nl
Vragen en antwoorden over opladen

Oplaadpunten langs de snelweg en op ANWB locaties

De ANWB Oplaadservice biedt niet alleen laadpalen voor thuis of op kantoor, maar faciliteert ook het snelladen langs de snelweg en op ANWB locaties. Zodat je in het meest ideale geval je auto op ieder moment dat hij stilstaat op kan laden.
Elektrisch snelladen langs de snelweg en op ANWB locaties

Laden bij de ANWB Oplaadservice

Heb je een ANWB laadpas met abonnement? Dan zijn de laadkosten bij de ANWB Oplaadservice €0,25/kWh (exclusief BTW) plus een starttarief van €2,00. Bij de gratis ANWB laadpas komen daar per laadsessie €0,28 servicekosten bij. Op deze locaties kan, naast de ANWB laadpas, geladen worden met de passen van The New Motion, Movenience, LMS, Eneco, Essent, Greenflux, EV-Box of Travelcard. Andere pas-aanbieders kunnen ook servicekosten berekenen bovenop de genoemde prijs.