Zonvakantie Italië

Sicilië en Sardinië

Een land voor een heerlijke zonvakantie is Italië! Overheerlijke pasta en pizza, bekende modedesigners, temperamentvolle bevolking, romantische plekjes en natuurlijk prachtige steden. Een land waar van alles te beleven is, ANWB Zonvakanties geeft je de mogelijkheid om van deze cultuur te proeven!  

Zonvakantie in Italie

Een zonvakantie op Sicilië - culinair en cultureel

Sicilië, een eilandje voor de Italiaanse kust met de grootste actieve vulkaan van Europa, de Etna. Kleine sfeervolle dorpjes, mooie kustplaatsjes en overheerlijk eten. De pure Italiaanse cultuur kom je tegen op het hele eiland. Kijk snel tussen ons ruime aanbod zonvakanties naar Sicilië!

Zonvakantie op Sardinië

Het prachtige Italiaanse eiland Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse zee. Het binnenland wordt gekenmerkt door heuvelachtig, bergachtig landschap met dichte begroeiing. De kustlijn van het eiland is zeer rotsachtig. Mooie stranden met prachtig azuurblauw water vind je aan de Costa Smeralda maar ook aan de zuidkust. In de badplaats Alghero vind je vele stranden, gezellige (vis)restaurantjes en leuke winkeltjes.

Zoek een zonvakantie in Italië