Zoek je vakantie in Frankrijk met ledenvoordeel


Zoek je vakantie in Frankrijk met ledenvoordeel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Streken in Frankrijk

Of je nu voor een heerlijke strandvakantie kiest in Zuid-Frankrijk of een reis door de geschiedenis wilt maken in Normandië, Frankrijk heeft voor ieder wat wils. Twijfel je welke streek het beste bij je past? Hier vind je per streek de belangrijkste informatie. Wat is er te zien en te doen en kun je er wandelen door lavendelvelden of heerlijk luieren aan een prachtig zandstrand? Kortom: alle (populaire) streken in Frankrijk op een rij!

Kies de streek in Frankrijk die bij je past

Ardèche

Ardèche

Met de extreme schoonheid van het landschap en de grote verschillen in cultuur, klimaat en vegetatie is er genoeg te ontdekken in de Ardèche.

Bourgogne

Bourgogne

Een vakantie naar Bourgogne betekent vakantie vieren in het hard van het Bourgondische leven! Hier komt het Grote Genieten vandaan. Lekker eten met goede wijnen.Maar er is meer in Bourgogne.

Bretagne

Bretagne

Wie een veelzijdige vakantie in Frankrijk wil, kan niet om Bretagne heen. Het is een paradijs voor watersporters en heeft mooie, brede stranden die zijn ingesloten door dramatische rotsen.

Vakantie in de Champagne-Ardennen

Vakantie in de Champagne-Ardennen

Aan de ene kant heb je het groene heuvellandschap van de Ardennen, waar de rivier de Maas doorheen kronkelt. Aan de andere kant, zuidelijker, kom je in het Champagne-gebied terecht. Hier komt de bekende bubbelwijn vandaan.

Côte d'Azur

Côte d'Azur

Op vakantie naar de Franse Côte d’Azur is een feestje! De Franse Rivièra staat bekend om zijn zon, zee en strand. Vroeger een bestemming voor de elite, maar tegenwoordig een populaire regio in Frankrijk voor een zon-, wandel- of kampeervakantie.

Dordogne

Dordogne

Van de adembenemende vergezichten, tot de talloze kastelen en het heerlijke eten: een vakantie in de Dordogne maakt alle dromen waar!

Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon

Ranke cipressen, zandstranden, vissersdorpen, heuvels en bergen: alleen hier is het ware zuiden van Frankrijk te vinden!

Loire

Loire

Vakantie vieren langs de rivier de Loire is heerlijk én afwisselend. Valleien, stranden, badplaatsen en kastelen, je vindt het er allemaal.

Normandië

Normandië

Ga je met vakantie naar Normandië in Frankrijk, dan krijg je hoe dan ook te maken met een van de drie C’s van de streek: cider, camembert en calvados.

Provence

Provence

Ga even lekker achterover zitten en sluit je ogen. Ruik de geur van lavendel, proef de smaak van een glas Franse rosé, voel de zon op je gezicht. Dát is de Provence!

Speciaal voor jou geselecteerd