Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Verzekeringen

Goed verzekerd voor een scherpe prijs. Thuis, onderweg en op vakantie.

Verzekeringen

Met een verzekering van de ANWB ben je verzekerd van de beste hulp. Thuis, onderweg en op vakantie. Want in welke situatie je ook zit, je staat er nooit alleen voor.

De beste hulp bij schade

We zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto na schade niet meer kan rijden. Of we regelen een vliegticket als je op vakantie onverwacht naar huis moet als een familielid ernstig ziek is. We nemen je zoveel mogelijk gedoe uit handen. Zodat jij je snel weer met de leuke dingen kunt bezighouden.

Kies voor een ANWB Verzekering

Als ANWB-lid ontvang je 5% korting op de ANWB Verzekeringen. Je bent met een ANWB Verzekering dan extra voordelig verzekerd van:

  • Persoonlijke en deskundige hulp
  • Ruime vergoedingen
  • Snelle uitbetaling bij schade
 

Daarom ANWB

Met onze verzekeringen sta je er nooit alleen voor

 

24/7 advies bij nood

Heb je schade en weet je even niet wat je moet doen? Als ANWB-lid kun je dag en nacht bellen naar de Alarmcentrale voor advies bij nood.

 

Onze maatschappelijke initiatieven

Met jouw premie draag je bij aan diverse maatschappelijke projecten. Voorbeelden hiervan zijn Streetwise, Kinderfietsenplan en AutoMaatje.

 

Korting voor leden

Als ANWB-lid ontvang je mooie kortingen van ons en van onze partners. Standaard krijg je 5% korting op ANWB Verzekeringen.

Nieuws

Contact & Service

Veelgestelde vragen

Bekijk de algemene veelgestelde vragen van ANWB Verzekeringen.

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.