wegenwacht meneer met kind

Scootmobielverzekering

Bereken zelf je premie

Scootmobielverzekering

Verzeker je scootmobiel of invalidevoertuig ook bij de ANWB. Dan profiteer je niet alleen van een complete dekking, maar je bent ook verzekerd van deskundige medewerkers van de ANWB. Heb je bijvoorbeeld schade? Dan helpen wij je met het papierwerk. Met onze scootmobielverzekering kan je jouw scootmobiel verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalidevoertuigen, Segways én golfkarretjes. 

Nu Wegenwacht Scootmobiel Service gratis

ANWB-hulp bij pech onderweg. Nu een volledig jaar gratis! Sluit nu je ANWB Scootmobielverzekering en profiteer als ANWB-lid van dit voordeel (waarde € 53,-). Bekijk de actievoorwaarden.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Wil je de ANWB Scootmobielverzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in een paar eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in jouw mail. Je hebt na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kan je bij de ANWB rekenen op uitstekende service.

Bereken je premie

 

Dekking ANWB Scootmobielverzekering

WA

  • Schade aan anderen
  • Joyriding, diefstal of pogingen daartoe
  • Aanrijding (ook door eigen schuld), beschadiging of vandalisme

WA + casco

  • Schade aan anderen
  • Joyriding, diefstal of pogingen daartoe
  • Aanrijding (ook door eigen schuld), beschadiging of vandalisme

Aanvullende dekkingen

Ongevallenverzekering

Mocht er sprake zijn van invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval dan ben je verzekerd van een éénmalige uitkering van respectievelijk € 30.000,- en € 3.000,-. Bovendien is schade aan je kleding en bagage tot € 350,- verzekerd als gevolg van een ongeval. Ongeacht de schuldvraag. De premie bedraagt € 18,- per jaar.

Verhaalsrechtsbijstand

Na een ongeluk helpt de ANWB je met het verhalen van de schade bij degene die het ongeluk veroorzaakt heeft. Dit gaat om zowel de materiële schade (schade aan kleding en bagage van bestuurder en passagier) en letselschade. De premie bedraagt € 17,- per jaar.

Tips & Service

alt text

Pechhulp voor je scootmobiel

De ANWB biedt ook hulp voor je scootmobiel, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met Wegenwacht Scootmobiel Service kun je rekenen op hulp bij pech. Een geruststellende gedachte.

Wegenwacht Scootmobiel Service

Korting

5% ANWB-ledenkorting

Als lid van de ANWB krijgt je direct 5% korting op scootmobielverzekering. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten van de scootmobielverzekering direct lid worden. De kosten van het lidmaatschap heb je al snel terugverdiend.

Top 5 veelgestelde vragen scootmobielverzekering

Binnen 5 werkdagen na het sluiten van de verzekering. De polis vervalt elk jaar op 1 mei en dus krijgt u voor deze datum een nieuw sticker toegestuurd.

Vanaf 2016 is het verzekeringsplaatje vervangen door een sticker, dit heeft dezelfde status als een verzekeringsplaatje.

Helaas kunt u een gesloten scootmobiel niet meer bij ons verzekeren.

Onder gesloten scootmobielen verstaan we invalidenvoertuigen die overdekt zijn, maximaal 1.10 meter breed zijn en maximaal 45 km/u mogen. Veel voorkomende merken zijn Canta, Arola of JDM.

De scootmobiel polis loopt door tot 1 mei daarna moet deze opnieuw worden gesloten. U ontvangt tijdig een verlengingsvoorstel.

Wij maken  het u graag  gemakkelijk. Daarom krijgt u niet langer een metalen verzekeringsplaatje, maar een verzekeringssticker. Deze sticker plakt u eenvoudig op de plaats van het plaatje.
Een sticker heeft dezelfde juridische status als het blikken plaatje, alleen kunt u een sticker makkelijker bevestigen. Daarnaast zijn de kosten voor ons lager, waardoor we ook de premie zo laag mogelijk houden.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Contact & Service

Vragen?

Bel  088 - 269 2222 

Schade?

Voorwaarden

Download hier de voorwaarden van de ANWB Scootmobielverzekering