Ongevallenverzekering
leden 5% korting

Ongevallenverzekering

  • Hoge uitkering
  • 40% korting voor singles
  • Wereldwijd verzekerd
Bereken je premie

Ongevallenverzekering

Financiële ondersteuning na een ongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar kan grote gevolgen hebben. Met de ANWB Ongevallenverzekering heb je de zekerheid van een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit. De dekking van de ANWB Ongevallenverzekering geldt wereldwijd.

Uitkering Ongevallenverzekering

Met de ANWB Ongevallenverzekering ben je verzekerd van een uitkering bij overlijden of invaliditeit, los van de schuldvraag. Je nabestaanden ontvangen een éénmalige uitkering van €25.000,- bij overlijden. Bij blijvende invaliditeit wordt €75.000,- uitgekeerd.

Ongevallenverzekering afsluiten

Met de Ongevallenverzekering zijn ongevallen verzekerd die tijdens je werk of vrije tijd plaatsvinden. Bereken nu je premie en sluit eenvoudig de verzekering af.

Uitgelicht

Vergeet niet je woonhuis te verzekeren

Vergeet niet je woonhuis te verzekeren

Met de ANWB Opstalverzekering zijn jouw huis en alle zaken die daarmee verbonden zijn, zoals eventuele bijgebouwen verzekerd tegen de gevolgen van brand-, storm- en waterschade.

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Een bal door de ruit. Een glas wijn over het tapijt van de buren. Dat kan gebeuren. Maar wat als iemand gewond raakt door jouw schuld? Dan kunnen de kosten enorm oplopen. De ANWB Aansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen deze risico's.

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Met de ANWB Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van deskundige rechtshulp van onafhankelijke experts bij juridische geschillen. Denk bijvoorbeeld aan een conflict over de aankoop van een huis, het claimen van smartengeld na een aanrijding of onenigheid met je werkgever.

Korting

5% ANWB-ledenkorting

Als lid van de ANWB krijg je direct 5% korting op de ongevallenverzekering. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten direct lid worden. De kosten van het ANWB-lidmaatschap heb je al snel terugverdiend.

Top 5 veelgestelde vragen ongevallenverzekering

Deze verzekering geldt zowel bij ongevallen tijdens het werk als in jouw vrije tijd.

Voor alleenstaanden geldt nu een premiekorting van 40% i.p.v. 50%.

Je kunt de de meest recente polisvoorwaarden van de ANWB Ongevallenverzekering hier vinden.

De hoogte van de premie voor de ANWB Ongevallenverzekering is afhankelijk van de modules waar je voor kiest en van jouw gezinssituatie. Bereken jouw premie.

Je kunt jouw verzekering na het eerste verzekeringsjaar op elk willekeurig moment beëindigen.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Contact & Service