Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Geboorte kind

Welke verzekeringen moet je regelen?

Gefeliciteerd, je bent een trotse ouder geworden! Geniet van de tijd samen, maar vergeet niet met de komst van een kind een aantal verzekeringen te regelen.

Verzekeringen bij geboorte

Wanneer je trotse ouder bent geworden is het handig om de kleine bij een aantal schadeverzekeringen bij te schrijven of anders af te sluiten. Wij geven graag een overzicht om welke verzekeringen het gaat.

Reisverzekering

Misschien heb je al een vakantie in het vooruitzicht met de kleine. Met de ANWB Reisverzekering ga je altijd onbezorgd op vakantie. Je kunt kiezen uit een doorlopende of een kortlopende reisverzekering. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Aansprakelijkheidsverzekering

Baby’s worden groot en kunnen schade toebrengen aan anderen. Geef daarom de geboorte van je kindje door aan je verzekeraar. Met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering is jouw hele gezin verzekerd van schade die is toegebracht aan anderen, zowel voor materiële schade als letselschade.

Inboedelverzekering

Je inboedel en de waarde ervan groeit vaak door een komst van een baby, denk aan een nieuwe babykamer en kinderwagen. Ga daarom na of de verzekerde waarde gelijk is aan de nieuwwaarde van de verzekerde inboedel. Met de ANWB Inboedelverzekering zijn je spullen in huis verzekerd in geval van brand, diefstal, water of andere schade.

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. Met de ANWB Ongevallenverzekering heb je de zekerheid van een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit. Schrijf je baby daarom bij op je ongevallenverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

De kleine wil je uiteraard meeverzekeren. Met de ANWB Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van deskundige rechtshulp van onafhankelijke experts bij juridische geschillen. Je dekking bij de ANWB Rechtsbijstandverzekering is ieder moment te wijzigen naar een gezinsdekking.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.