Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Leden5%korting

ANWB Oldtimerverzekering

Je oldtimer goed verzekerd bij ANWB. Zowel voor je motor als auto.

Oldtimerverzekering

Goed verzekerd toeren

Bij de ANWB begrijpen we dat jouw klassieke auto of motor bijzonder is. Met onze oldtimerverzekering ga je altijd goed verzekerd op pad. Je oldtimer is uitgebreid verzekerd tegen diefstal en schade. Je stelt de oldtimerverzekering samen zoals jij dat wilt en je bepaalt dus zelf of je schade aan je klassieker wel of niet wilt meeverzekeren.

Oldtimerverzekering afsluiten

Taxatiewaarde vergoed

De ANWB heeft twee oldtimerverzekeringen: Oldtimerverzekering Auto en de Oldtimerverzekering Motor. Bij beide krijg je met een cascodekking bij diefstal of total loss de taxatiewaarde uitgekeerd (als je een geldig taxatierapport hebt dat maximaal drie jaar oud is).

De dekking die bij je past

Bij de oldtimerverzekering van de ANWB heb je de keuze uit twee basisdekkingen. Met de dekking WA ben je verzekerd voor de schade die jij met je auto of motor veroorzaakt aan anderen. Met de dekking Volledig Casco ben je voor verschillende schades verzekerd inclusief schade aan jouw eigen voertuig.

Veiliger Nederland

Met een ANWB Oldtimerverzekering ben je verzekerd van de beste hulp bij schade. Maar we doen meer. Met projecten als Streetwise en de Fietsverlichtingsactie helpen we Nederland verkeersveiliger te maken. Met jouw verzekering draag je hier ook aan bij.

Kies je ANWB Oldtimerverzekering

Auto

Oldtimerverzekering
Verzeker jouw klassieke auto bij de ANWB.

Motor

Oldtimerverzekering
Verzeker jouw klassieke motor bij de ANWB.
 

Daarom je oldtimer verzekeren bij ANWB

 

Taxatiewaarde vergoed

Met een cascodekking krijg je bij diefstal of total loss de taxatiewaarde uitgekeerd (als je een geldig taxatierapport hebt dat maximaal drie jaar oud is).

 

5% extra ledenkorting

Ben je ANWB-lid? Dan profiteer je van 5% ledenkorting. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten van de oldtimerverzekering direct lid worden.

 

Extra korting bij weinig gebruik

Rij je minder dan 5.000 km per jaar? Dan ontvang je 10% korting op je WA-premie! Ideaal voor wie slechts zo nu en dan toert met zijn oldtimer.

Aanvullende dekkingen

Je kunt jouw basisdekking verder uitbreiden met twee aanvullende dekkingen: een Verhaalrechtsbijstandverzekering en een Schadeverzekering voor Op-/Inzittenden.

Veelgestelde vragen

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.