Vakantiehuis Oostenrijk huren

Oostenrijk vraagt om urenlange wandelingen langs gletsjers, watervallen en meren. Maar ook sfeervolle steden zoals Wenen, Graz en Salzburg zijn als een ansichtkaart zo prachtig. Wil jij genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft? Huur dan een vakantiehuisje in Oostenrijk!

Zoek jouw vakantiehuis in Oostenrijk

Ontdek het prachtige Oostenrijk!

Steeds meer reizigers ontdekken het gemak van een eigen vakantiehuisje in Oostenrijk. Na een dag op ontdekkingstocht te zijn geweest is niets zo lekker als in je eigen huisje weer thuiskomen. Wat dacht je van urenlange wandelingen door de natuur? Of ruige mountainbikeritjes door de bergen? Zin om de zuivere berglucht eens af te wisselen met een stadsbezoek? De historische binnenstad van Wenen en Schloss Schönbrunn staan op Unesco’s werelderfgoedlijst. Evenals de barokke binnenstad van Salzburg. Zelf op avontuur in Oostenrijk?  Ontdek snel welk Oostenrijks paleisje aan jouw wensen voldoet.

Vakantiehuis Oostenrijk huren - veelzijdig en divers

De mogelijkheden qua vakantiehuizen in Oostenrijk zijn net zo divers als het land zelf. Van een knus berghutje tot een chique villa of sfeervolle bungalow met een adembenemend uitzicht. Wat je ook zoekt je vindt het in Oostenrijk! Ook als je de vakantie liever doorbrengt in of vlakbij bruisende stadscentra zoals Wenen, Salzburg of Graz ben je aan het juiste adres. Wat je voorkeur ook mag zijn; je kiest altijd voor comfort, privacy en vrijheid van een eigen vakantiehuisje.

Huur direct een vakantiehuis in Oostenrijk

Wil je de vrijheid en het comfort van een eigen vakantiehuisje in Oostenrijk zelf ervaren? Onderaan deze pagina kun je direct jouw perfecte accommodatie zoeken en boeken. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie!

Bekijk vakantiehuizen Oostenrijk

Bekijk ook:

Tips en praktische informatie vakantie Oostenrijk
Vakantiehuizen in andere landen
Wintersport in Oostenrijk