Deltaplan bereikbaar Nederland

Deltaplan bereikbaar Nederland

Het wegennet, fietspaden en spoorlijnen slibben langzaam dicht. Wat moet er gebeuren om te voorkomen dat Nederland in de komende jaren vastloopt?

Meer informatie

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.

Actueel

Zorgen om bereikbaarheid door stikstofproblematiek

Zorgen om bereikbaarheid door stikstofproblematiek

De ANWB maakt zich zorgen om de gevolgen van de ongeldigverklaring eind mei van het Programma Aanpak Stikstof (PAS). Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid en mogelijk ook voor recreatie en toerisme.

Veilig verkeer in Rotterdam beloond met een zeven

Rotterdamse ANWB-leden voelen zich veilig in het Rotterdamse verkeer. De leden beoordeelden de verkeersveiligheid in de grootste stad van Nederland met een zeven. 

Standpunten ANWB

Standpunten ANWB

Over veel onderwerpen op gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd hebben we een mening. Lees hoe wij over verschillende onderwerpen denken.

Waar zijn we mee bezig

Ook daarom ben je lid

Advies en informatie

Advies en informatie

Waar je ook bent en wat je ook wil weten: de ANWB is er voor jou. Met persoonlijk advies, handige apps en ons ledenmagazine de Kampioen.

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

ANWB helpt Nederland op weg

ANWB helpt Nederland op weg

Bewegingsvrijheid voor jong en oud. Wij zetten ons er voor in om dát mogelijk te maken. Een leven lang mobiel, op een zo veilige en duurzaam mogelijke manier. Ook als het even tegenzit.