Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp verzekering

Verzeker je tegen pech onderweg

Zomaar met pech langs de weg stilstaan, daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Het gebeurt vaker dan je denkt. Jaarlijks helpen wij meer dan 1 miljoen leden weer op weg bij pech. Op zoek naar een pechhulp verzekering? Met onze 900 wegenwachten staan wij dag en nacht voor je klaar. Daarnaast hoef je je niet druk te maken om onverwacht hoge kosten en weet je precies waar je aan toe bent. Wil jij zekerheid onderweg? Sluit dan nu ANWB Wegenwacht® Service af.

Geen onverwachte hoge kosten

Wanneer je pech hebt, wil je niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Wil jij altijd weten waar je aan toe bent qua kosten en service? Sluit dan nu Wegenwacht® Service af en ga met een gerust gevoel op weg.


 

Direct weer op weg

Met 900 Wegenachten zijn wij altijd in de buurt. Wij zorgen ervoor dat je in 9 van de 10 gevallen na de pechhulp direct je reis weer kunt vervolgen.

Pechhulp verzekering Europa

In meer dan 48 landen in Europa kun je onderweg rekenen op pechhulp. Onze pechhulp Europa dienst staat dag en nacht voor je klaar. Een telefoontje en alles wordt geregeld.

De voordelen van het ANWB-lidmaatschap

Een ANWB-lidmaatschap is meer dan alleen pechhulp. Je kunt bij ons rekenen op de beste pechhulp maar ook op advies en informatie, ledenvoordeel én belangenbehartiging. Zo krijg jij met je lidmaatschapspas korting op dagjes uit zoals de Efteling, WildLands en musicals. Maar ook korting op producten uit de ANWB winkels, parkeren en nog veel meer. Je kunt dus rekenen op de beste pechhulp verzekering maar óók op advies, informatie, ledenvoordeel, belangenbehartiging en het maandblad de kampioen. 

Regel nu je pechhulp pakket

Wil jij zeker op weg gaan? Sluit dan nu je pechhulp verzekering af. Bekijk nu welk pakket bij jou past.