Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Kroatië

Met de auto op vakantie in Kroatië? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Kroatië

Met de auto in Kroatië? Vergeet pechhulp niet!

Kroatië heeft heel wat te bieden. Wat dacht je van het azuurblauwe water, de mooie stranden of de schitterende natuur. De Plitvice meren zijn hierbij een must see. Zongebleekte Romeinse ruïnes, slaperige middeleeuwse stadjes en prachtige oude dorpen bewijzen dat er in Kroatië méér onder de zon is dan strandvermaak. De hoofdstad Zagreb en de aan het water gelegen stad Split zijn ook de moeite waard om te bezoeken.

In Kroatië kun je prima met de auto op pad om het land te verkennen. Wel is het handig om dan Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Mocht je dan met pech komen te staan, dan ben je verzekerd van pechhulp en helpen wij je weer verder op weg.  


ANWB Alarmcentrale

We werken nauw samen met onze zusterclub HAK. Bij pech in Kroatië bel je met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14.  

Wij schakelen dan de lokale wegenhulp in en houden je per telefoon en sms op de hoogte. Je kunt in onveilige sitaties komen als je auto plots stilvalt. Het belangrijkste is dan dat jij en je reisgenoten zo snel mogelijk in veiligheid zijn. Hulp langs de kant van de weg is in veel landen niet toegestaan. Wij zorgen er daarom voor dat je auto naar de garage wordt vervoerd.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Kroatië.