Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Andorra

Op autovakantie in Andorra? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Andorra

Op autovakantie naar Andorra? Vergeet pechhulp niet!

Het land van de Pyreneeën, tussen Spanje en Frankrijk. Het hoogst gelegen land van Europa biedt de toerist een prachtig berglandschap. Andorra is ook een koopjesparadijs. Sigaretten en drank zijn er namelijk veel goedkoper dan in de buurlanden. Miljoenen toeristen per jaar profiteren daar van.

Kies je ervoor om af te reizen naar Andorra? Sluit dan Wegenwacht Europa Service af. Met de pechhulp die we je kunnen bieden, helpen we je zo snel mogelijk weer op weg. Onze samenwerking met de Europese zusterclubs draagt hier aan bij. Je kunt in geval van autopech bellen met de ANWB Alarmcentrale. Wij schakelen dan de lokale wegenhulp in.


ANWB Alarmcentrale

Heb je autopech in Andorra? Bel dan met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14.

Het belangrijkste is om in geval van pech jezelf en je reisgenoten in veiligheid te brengen. We houden je per telefoon en sms op de hoogte. Hulp langs de kant van de weg is in veel landen niet toegestaan. Wij zorgen er daarom voor dat je auto naar de garage wordt vervoerd.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Andorra.