Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Oostenrijk

Ga je naar Oostenrijk met de auto? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Oostenrijk

Ga je naar Oostenrijk? Denk aan de pechhulp!

De steden, bergen, bossen en meren van Oostenrijk zijn favorieten bestemmingen van de Nederlandse toerist. Vooral hoofdstad Wenen, met zijn aanbod van cultuur, geschiedenis en architectuur, weet jaarlijks miljoenen bezoekers te trekken.

Omdat Oostenrijk een perfecte bestemming is om met de auto te reizen, adviseren we je om Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Met dit pakket kun je onbezorgd op vakantie en krijg je de beste pechhulp, want we werken nauw samen met onze Oostenrijkse zusterclub ÖAMTC. 


Autopech in Oostenrijk? Bel de Alarmcentrale

Mocht je onverwachts met pech komen te staan in Oostenrijk dan kun je contact opnemen met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14

Wij zorgen er dan voor dat de lokale wegenhulp jou komt helpen. Zo kun je gauw weer je reis hervatten. Het kan zijn dat je plotseling stil komt te staan met je auto. Het eerste wat je dan doet, is jezelf en je medereizigers in veiligheid brengen. Als je de ANWB Alarmcentrale hebt ingeschakeld, houden wij je per telefoon en sms op de hoogte. In veel landen is hulp langs de weg niet toegestaan. Wij nemen hierbij jouw zorg uit handen en regelen dat je auto naar een garage wordt vervoerd.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Oostenrijk.