Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Zwitserland

Met de auto op vakantie in Zwitserland? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Zwitserland

Met de auto in Zwitserland? Vergeet pechhulp niet!

Zwitserland heeft als vakantieland heel veel te bieden. Waar elders vind je zoveel musea op de vierkante kilometer? Welk Europees land heeft zoveel bergpracht in huis? Ook lijkt de gastvrijheid de Zwitser eigen. Ze heten je dan ook welkom in minstens vier landstalen!

Omdat Zwitserland een perfecte bestemming is om met de auto te reizen, raden we je in ieder geval aan om Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Hierdoor ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je vakantie. We werken namelijk nauw samen met onze zusterclub TCS. Bij pech bel je met de ANWB Alarmcentrale en wij schakelen de lokale wegenhulp in. Zo kun je snel verder met je reis. 

Ga je met een aanhangwagen, caravan of camper? Vergeet dan niet om deze service toe te voegen aan je pakket. 

Pechhulp nodig in Zwitserland? Bel de Alarmcentrale

Als je autopech krijgt in Zwitserland kun je bellen met de ANWB Alarmcentrale: tel. +31 70 314 14 14.

Wij doen er alles aan om jou snel weer de weg op te helpen en schakelen de lokale wegenhulp in. Voor jou is het van belang dat je jezelf en andere reisgenoten in veiligheid brengt. Wij houden je per telefoon en sms op de hoogte. In sommige landen is het verboden om hulp langs de kant van de weg te krijgen. Wij zorgen er dan voor dat je auto naar de garage wordt gebracht.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Zwitserland.