Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Italië

Op autovakantie in Italië? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Italië

Met de auto naar Italië? Denk aan de pechhulp

Ga je op vakantie naar de Italiaanse meren, zoals het Lago Maggiore of het Comomeer? Of misschien wel naar de prachtige streken Toscane of Umbrië? Italië heeft genoeg te bieden. Ook aan mooie steden ontbreekt het niet. Wat dacht je van de hoofdstad Rome, de kunstrijke stad Florence of de modestad Milaan. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bezienswaardigheden.

Als je gaat reizen door Italië dan valt er genoeg te zien. Vaak kun je heel goed de bestemmingen in Italië bereiken met de auto. Kies je ervoor om dit te doen? Denk dan wel aan de pechhulp in Italië. Wij adviseren je om Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Hierdoor ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je vakantie.


ANWB Alarmcentrale

We werken samen met onze Italiaanse zusterclub ACI. Mocht je te maken krijgen met pech, dan kun je bellen met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14

Wij schakelen dan de lokale pechhulp in die jou komt helpen en houden jou per telefoon en sms op de hoogte. In Italië kunnen weggebruikers brutaal zijn, dus heb je pech, zorg er dan voor dat je jezelf en je reisgenoten in veiligheid brengt. Hulp langs de kant van de weg is in veel landen niet toegestaan. Wij zorgen er daarom voor dat je auto naar de garage wordt vervoerd.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Italië.