Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Frankrijk

Met de auto op vakantie in Frankrijk? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Frankrijk

Pechhulp altijd dichtbij, ook in Frankrijk!

Frankrijk heeft je veel te bieden. Bergdorpjes, mooie meren of de grotere steden zoals Parijs, Marseille en Bordeaux. Genoeg plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Als je met de auto op vakantie naar Frankrijk gaat, en je krijgt onverhoopt autopech, dan is een Wegenwacht Europa pakket hebt natuurlijk wel fijn. Daarmee ben je namelijk verzekerd van de beste pechhulp, ook in Frankrijk. Bij pech bel je met de ANWB Alarmcentrale en wij schakelen hulp in.


Ga je met een aanhangwagen, caravan of camper? Vergeet dan niet om deze service toe te voegen aan je pakket. 

Pechhulp nodig in Frankrijk? Bel de Alarmcentrale

Frankrijk heeft geen pechhulp zoals de ANWB in Nederland. Als je pech hebt, bel je gewoon de ANWB: tel. +31 70 314 14 14.

De Alarmcentrale schakelt de lokale wegenhulp in om de auto naar een garage te slepen. Let op! Langs de Franse snelwegen mag alleen de snelwegpolitie hulp sturen. Deze moet je zelf inschakelen middels een praatpaal of via 112. Om veiligheidsredenen mag er in Frankrijk niet gesleuteld worden langs de snelweg. Je auto wordt dus weggesleept naar het depot van de sleepdienst. 

Steunpunt

In Lyon bevindt zich ook één van de vier buitenlandse steunpunten van de ANWB. Daar kun je bij problemen in het buitenland terecht voor hulp. En het prettige is: de medewerkers die je helpen spreken Nederlands.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Frankrijk.