Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Noorwegen

Op autovakantie in Noorwegen? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Noorwegen

Met de auto op vakantie in Noorwegen? Vergeet pechhulp niet!

Noorwegen staat bekend om zijn geweldige natuurschoon. Fjorden die tientallen kilometers diep het land insteken, besneeuwde hoogvlaktes, scherpe bergtoppen en uitgestrekte bossen.

Omdat Noorwegen een perfecte bestemming is om met de auto te reizen, raden we je in ieder geval aan om Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Hierdoor ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je vakantie. We werken namelijk nauw samen met onze zusterclub NAF. Bij pech bel je met de ANWB Alarmcentrale en wij schakelen de lokale wegenhulp in.


Ga je met een aanhangwagen, caravan of camper? Vergeet dan niet om deze service toe te voegen aan je pakket. 

Pechhulp nodig in Noorwegen? Bel de Alarmcentrale

Soms komt het wel eens voor dat je te maken krijgt met autopech in Noorwegen. In dat geval kun je bellen met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14.

Wij doen er alles aan om jou snel weer de weg op te helpen en schakelen de lokale wegenhulp in. Voor jou is het van belang dat je jezelf en andere reisgenoten in veiligheid brengt. Wij houden je per telefoon en sms op de hoogte. In sommige landen is het verboden om hulp langs de kant van de weg te krijgen. Wij zorgen er dan voor dat je auto naar de garage wordt gebracht.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Noorwegen.