Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp België

Met de auto op vakantie in België? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp België

Pechhulp altijd dichtbij, ook in België!

België, ons zuidelijk buurland, heeft veel Leuke plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Denk dan bijvoorbeeld aan steden zoals Brussel en Antwerpen, maar ook de Ardennen en de Vlaamse kust.

België is een land waar je uitstekend met de auto kunt reizen. Als je ervoor kiest om met de auto daarheen te gaan, willen we jou adviseren om gebruik te maken van Wegenwacht Europa Service. Met deze service ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je reis. We werken namelijk nauw samen met onze zusterclub Touring Belgium Go. Bij pech bel je met de ANWB Alarmcentrale en wij schakelen de lokale wegenhulp in.


Ga je met een aanhangwagen, caravan of camper? Vergeet dan niet om deze service toe te voegen aan je pakket. 

Pechhulp nodig in België? Bel de Alarmcentrale

Soms komt het wel eens voor dat je te maken krijgt met autopech in België. In dat geval kun je bellen met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14.

Wij doen er alles aan om jou snel weer de weg op te helpen en schakelen de lokale wegenhulp in. Voor jou is het van belang dat je jezelf en andere reisgenoten in veiligheid brengt. Wij houden je per telefoon en sms op de hoogte. In sommige landen is het verboden om hulp langs de kant van de weg te krijgen. Wij zorgen er dan voor dat je auto naar de garage wordt gebracht.

Al ANWB-lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk online uitbreiden door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie België