Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Cyprus

Met de auto op vakantie op Cyprus? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Cyprus

Op autovakantie in Cyprus? Vergeet pechhulp niet!

Aan beide kanten van het gedeelde Cyprus, kan de toerist in alle rust van een heerlijke vakantie genieten. De meeste belangstelling gaat uit naar het Griekse zuiden, dat al voor de deling beter ontwikkeld was. De grootste trekpleisters zijn de uitstekende stranden en de historische monumenten uit de voorbije eeuwen. Ook de hoofdstad Nicosia is een bezoek waard.

Reis je af naar Cyprus en ben je van plan om met de auto rond te reizen? Maak dan gebruik van Wegenwacht Europa Service. Je bent dan verzekerd van pechhulp tijdens je verblijf. We werken nauw samen met onze Europese zusterclubs. In Cyprus vind je de zusterclub CAA.


ANWB Alarmcentrale 

Mocht je met autopech komen te staan op Cyprus dan kun je contact opnemen met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14. Wij schakelen dan de lokale wegenhulp in en zorgen ervoor dat je gauw weer de weg op kan.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk en online uitbreiden . Gebruik Mijn ANWB om naar Europa Service uit te breiden.Naar door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Cyprus.