Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Hongarije

Met de auto op vakantie in Hongarije? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Hongarije

Ga je naar Hongarije? Denk aan de pechhulp!

Hongarije kent twee grote toeristische trekpleisters: de dubbelstad Boedapest en het warme Balatonmeer met zijn mooie strandjes. Goede wijnen, pittige paprika's en meeslepende volksmuziek completeren het beeld.

In Hongarije kun je goed terecht met je auto. Wil je je verplaatsen van de ene naar de andere stad of van je ene naar je andere verblijf dan kun je bij uitstek met je auto rondreizen. Let hierbij wel op dat je bij gebruik van autowegen een vignet nodig hebt. Kies je voor een autovakantie in Hongarije? Dan is het verstandig om Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Op deze manier ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je vakantie.


ANWB Alarmcentrale

Sta je met pech in Hongarije, dan schakelen wij onze zusterclub MAK in. Je kunt bellen met de ANWB Alarmcentrale via tel. +31 70 314 14 14

Wij nemen contact op met de zusterclub en zorgen ervoor dat de lokale wegenhulp komt. Voor jou en je reisgenoten is het van belang om je in veiligheid te brengen. Soms komt het ook voor dat pechhulp langs de weg niet is toegestaan, dan zorgen we ervoor dat je auto naar een garage wordt gereden.

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk en online uitbreiden. Gebruik Mijn ANWB om naar Europa Service uit te breiden.Naar door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Hongarije.