Voorwaarden ANWB-lidmaatschap en Wegenwacht Service

De ANWB biedt alles om onbezorgd te reizen. Of het nu gaat om vakantie, een dagje uit in Nederland of woon-werkverkeer. Het lidmaatschap van de ANWB brengt veel voordelen met zich mee. En met de Service van de Wegenwacht kun je ook bij pech onderweg op ons rekenen. Maar waar en wanneer kun je - formeel gesproken- een beroep op ons doen? Welke voorwaarden gelden er precies? En hoe zit het met de kosten?

Voorwaarden

Je kunt de Algemene Voorwaarden hieronder downloaden. De voorwaarden zijn in pdf en openen in een nieuw venster.

De voorwaarden van 2017 zijn van toepassingen als je je Wegenwacht Service hebt afgesloten of uitgebreid vanaf 1-1-2017, tot één jaar daaropvolgend:

Voorwaarden 2017 ANWB-lidmaatschap en Wegenwacht Service
Voorwaarden 2017 ANWB Fietspas*, Wegenwacht Bromfiets- en Scootmobiel Service **

**inclusief Wegenwacht Fiets Service

De voorwaarden van 2016 zijn van toepassingen als je je Wegenwacht Service hebt afgesloten of uitgebreid tussen 1-1-2016 en 31-12-2016, tot één jaar daaropvolgend

Voorwaarden 2016 ANWB-lidmaatschap en Wegenwacht Service
Voorwaarden 2016 Wegenwacht Fiets-, Bromfiets- en Scootmobielservice *

* Op de ANWB Fietspas zijn de voorwaarden voor Wegenwacht Fiets Service van toepassing. Daar waar Wegenwacht Fiets Service staat, kun je ANWB Fietspas lezen.

Voorwaarden niet meer af te sluiten Wegenwacht Service pakketten:

  • Wegenwacht Europa Service instap + woonplaatsservice
    Dit pakket is gelijkwaardig aan het nieuwe Wegenwacht Europa Service instap pakket. Aanvullend heeft u ook recht op hulp in de door u bij ons geregistreerde woonplaats. (zie voorwaarden ANWB-lidmaatschap & Wegenwacht Service)
  • Wegenwacht Europa Service instap + vervangend vervoer service buitenland
    Dit pakket is gelijkwaardig aan het nieuwe Wegenwacht Europa Service instap pakket. Aanvullend heeft u ook recht op vervangend vervoer wanneer wij uw voertuig ter plekke niet binnen 24 uur aan het rijden krijgen. (zie voorwaarden ANWB-lidmaatschap & Wegenwacht Service)