Tussen de 18 en 25 jaar? Rijbewijs gehaald?
1e jaar
gratis

Tussen de 18 en 25 jaar? Rijbewijs gehaald?

Vul nu het online formulier in en ontvang een jaar lang gratis Wegenwacht Service en haal meteen de Rijbewijsbox op bij één van onze winkels!

Claim de Rijbewijsbox

Gratis ANWB Rijbewijsbox met Wegenwacht Service

Je rijbewijs halen is een feestje

Ben je tussen de 18 en 25 jaar en heb je maximaal een jaar geleden je rijbewijs gehaald, dan hebben we een cadeautje voor je: de ANWB Rijbewijsbox!! Waarom de ANWB deze box cadeau doet? We willen dit feestje nog leuker maken met gratis Wegenwacht, we geven je tips over autorijden en we helpen je alvast goed op weg. 

Het grootste cadeau is uiteraard Wegenwacht Nederland Instap Service. Je kunt altijd onbezorgd op pad, ongeacht in wie zijn auto je rijdt. Wij zorgen ervoor dat je weer verder kunt rijden als je auto er onverhoopt mee op houdt. 

Dit pakket is inclusief:

  • ANWB-lidmaatschap
  • Advies bij twijfelgevallen
  • Pechhulp in Nederland (exclusief woonplaats)
  • Hulp bij pech in een geleende auto

Claim de Rijbewijsbox

Ga gauw met je rijbewijs naar de winkel

Na het invullen van je gegevens kun je gelijk jouw Rijbewijsbox in de winkel ophalen. Als datum van behalen van je rijbewijs en je leeftijd voldoen aan de voorwaarden dan krijg je de box gelijk gratis mee!

Heb je langer dan een jaar je rijbewijs, maar wil je wel genieten van de voordelen van Wegenwacht? Sluit nu Wegenwacht Service af met 50% kortingBekijk de pakketten en profiteer!