Hoppa! Een heel jaar gratis Wegenwacht® én cadeautjes.

LET OP: Er is nog een beperkt aantal boxen. Dus op = op.

Gefeliciteerd! Als kadootje krijg je van ons de gratis Rijbewijsbox. Daarmee krijg je een heel jaar gratis Wegenwacht cadeau! En ook nog lekkers en handige dingen voor in de auto. Hier hoef je niks voor te betalen en kun je altijd onbezorgd op weg.

Start direct met aanvragen

 

Dit zit er in de Rijbewijsbox

  • Een jaar gratis Wegenwacht Nederland Instap
  • Lekkernijen
  • Flyers met tips
  • Handige items voor onderweg

Met Wegenwacht Nederland Instap heb je recht op pechhulp in alle auto's in heel Nederland, behalve in je eigen woonplaats. Je krijgt advies bij twijfelgevallen (bijvoorbeeld als je auto een raar geluid maakt of je niet weet wat het brandende lampje op je dashboard betekent) en je krijgt ook een ANWB-lidmaatschap waarmee je onder andere korting in de webshop en op uitjes ontvangt.


De voorwaarden

Je krijgt de Rijbewijsbox wanneer je minstens 18 jaar oud bent, niet ouder dan 24 jaar bent en je niet langer dan een jaar geleden je rijbewijs gehaald hebt. Je haalt de Rijbewijsbox op in een van onze winkels.

Waar wacht je nog op?

Start direct met aanvragen

Rijbewijs nog niet gehaald?

ANWB Rijopleiding is de grootste aanbieder van rijlessen in Nederland, dus er zit altijd een rijschool bij jou in de buurt. Leer tijdens een proefles van een uur jouw rijcoach kennen en krijg op basis van jouw skills advies voor een lespakket. Vraag nu die proefles aan!