Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp Ierland

Met de auto op reis in Ierland? Bestel dan Wegenwacht Europa Service.

Bekijk de pakketten 

Pechhulp Ierland

Met de auto in Ierland? Vergeet pechhulp niet!

Het fascinerende, mysterieuze Ierland is rijk gezegend met prachtige, ongerepte natuur, slaperige dorpjes en levendige stadjes, spectaculaire kusten, boeiende ruïnes en andere overblijfselen uit het verleden. Maar ook de steden als Dublin, Cork en Limerick zijn leuk om te bezoeken met al de bezienswaardigheden. En dan ook nog niet te vergeten de charmante Ieren zelf, met hun uitzonderlijke vriendelijkheid en humor.

Omdat Ierland een perfecte bestemming is om met de auto te reizen, raden we je in ieder geval aan om Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Hierdoor ben je verzekerd van de beste pechhulp tijdens je vakantie. We werken namelijk nauw samen met onze zusterclub AA. Bij pech bel je met de ANWB Alarmcentrale en wij schakelen de lokale wegenhulp in. Zo kun je de reis spoedig hervatten.


ANWB Alarmcentrale

Heb je autopech in Ierland? Bel dan met de ANWB Alarmcentrale, tel. +31 70 314 14 14.

Wij nemen contact op met onze Zusterclub en zorgen ervoor dat de lokale wegenhulp jou komt helpen. We houden je per telefoon en per sms op de hoogte. Hulp langs de kant van de weg is in veel landen niet toegestaan. Wij zorgen er daarom voor dat je auto naar de garage wordt vervoerd. 

Al ANWB lid?

Je kunt via Mijn ANWB je huidige Wegenwacht Service snel en makkelijk en online uitbreiden. Gebruik Mijn ANWB om naar Europa Service uit te breiden.Naar door de Europadekking toe te voegen. Verder kun je praktische informatie, vakantietips en aanbiedingen vinden bij Vakantie Ierland.